Zondag 4 juli om 10uur was het verzamelen bij ’t Leeuwenhuis of voor minder bekenden gewoon bij het clubgebouw. Voordat ik verder ga wil ik meteen even alle vrijwilligers bedanken voor de hulp! Dus Arjen, Dirk, Freddy, Jeroen H, Wendy (zus van Bjorn) zonder jullie had het niet mogelijk geweest!

Nadat iedereen binnen was en in de zaal al een warming-up had gedaan in de vorm van tikkertje gingen we rond 10:30uur op naar Street Jump in Diemen om even een lekker uurtje te springen. Zonder al te veel kleerscheuren hebben we daar ook een patatje gegeten met wat snacks erbij. Maar man o man wat was het lastig om de saus zakjes open te krijgen! Met brute kracht het eruit knijpen was ook geen succes. Sorry Jeremias voor de ketchup over je arm en gezicht 🙂

Toen rond 13uur waren we terug op het clubhuis voor de 2de activiteit van die dag. De kinderen werden verdeeld in 4 groepen van ieder 4 kids. Begeleid door een van de vrijwilligers werden ze via whatsapp op pad gestuurd met opdrachten zoals het tellen van de ramen van het Ford Ossenmarkt, orginele foto met de 2 molens op de achtergrond of het tellen van de haken op de bunker. In totaal waren het 11 opdrachten.

Een van de leukste opdrachten (Dank Walter voor de tip) was het achterhalen welk huisnummer bij de foto hoorde en de minst juiste was het tellen van de grepen. Heb daar ook wat fotoshop voor moeten gebruiken om zelf de juiste aantallen te kunnen achterhalen 😉

Toen de teams weer bij The Victory kwamen was het laatste onderdeel aan de beurt namelijk 3 spelletjes.
1) Pushpong rond de tafel. Hoeveel keer haal je binnen 5min.
2) Doekspringen. Zo snel mogelijk van punt a naar b
3) Sponsen spel. Hoe snel krijg je met sponsen overgooien de emmer vol.

Na al dit leuks was het tijd voor de prijsuitreiking. Na wat compleze excel formules kwam team 2 als winnaar uit de bus. Dus ging Dean, Shari, Sara, Simon en begeleider Arjen er met een waterpistool vandoor. Toen was het nog tijd voor een lekker ijsje en zat de jeugddag 2021 erop.

Volgens mij was het een super geslaagde dag en hebben de kids zich goed vermaakt. Hierbij wensen wij iedereen een fijne zomervakantie toe en tot volgend seizoen.

Bekijk hier alle fotos!

Groeten,
Jeugdbestuur