The Victory is een gezellige tafeltennisvereniging met rond de 80 leden. We hebben zowel jeugd als senioren die tafeltennis spelen. Naast recreatief tafeltennis bieden wij uiteraard ook de mogelijkheid om competitie te spelen.

Om te zorgen voor een veilig sportklimaat, voeren wij een preventief beleid volgens de adviezen van NOC*NSF.

The Victory hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Tijdens de jaarlijkse ALV (Algemene Leden Vergadering) kunnen leden van 16 jaar en ouder meebeslissen (stemrecht) over belangrijke wijzigingen en algemene zaken.

Zoals bij de meeste verenigingen, worden ook bij The Victory alle werkzaamheden door vrijwilligers gedaan. Het bestuur en een aantal commissies regelen vele zaken rondom het tafeltennis en het wel en wee van de club. Bijvoorbeeld de jeugdcommissie, bar, lief & leed, onderhoud, website en de technische commissie.

Zowel voor de jeugd als voor de senioren wordt een aantal tafeltennistoernooien georganiseerd. Zo staan o.a. jaarlijks op de agenda:

Voor de jeugd wordt er ieder jaar in de zomer het jeugdweekend georganiseerd. Naast lekker veel tafeltennissen, staan er dan ook een aantal andere leuke verrassingsactiviteiten op het programma.

Vaak worden evenementen gekoppeld aan een gezellige barbeque of een koud buffet. En bij bijzondere gelegenheden zorgen we voor live muziek.

Kortom, er valt van alles te beleven bij Tafeltennisvereniging The Victory!

Heb je na het lezen van informatie op onze website nog vragen? Neem dan contact met ons op via het contact formulier.