Verenigingen zoals The Victory hebben sponsors nodig om te kunnen blijven bestaan. Alleen rondkomen van de contributie en de baromzet is eenvoudigweg niet mogelijk.

U kunt ons daarbij helpen!

Er zijn verschillende mogelijkheden om te sponsoren, zoals bijvoorbeeld met wandborden of clubkleding. U kunt natuurlijk ook The Victory sponsoren door donateur te worden.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over sponsoring?  Neem dan contact op met sponsor@thevictory.nl.

Sponsors van The Victory


Salmon definieert, levert en optimaliseert ECOMMERCE en MDM / PIM oplossingen om B2B en B2C bedrijven te helpen om online betere resultaten te behalen.

Salmon

Met onze ecommerce oplossingen helpen wij onze klanten om voorop te lopen in de digitale wereld.

Ons werk


Toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in de productie, constructie, levering en montage van luchtkanalen en toebehoren

De Groot Luchtkanalen

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen


Hoogervorst Computer Training en Dienstverlening.

HCT&D

Heeft u problemen met uw computer en komt u er niet helemaal uit? Ik help u graag.

Contact


JAN© zorgt dat ondernemers hun zaken op orde hebben op allerlei gebieden: administratie, belastingen, personeel, salarissen, recht, overname en pensioen.

JAN©

JAN© helpt dat doel te bereiken.

Bekijk de website


Wij zijn een onafhankelijk ICT-consultancybureau, dat organisaties adviseert en begeleidt bij de invulling van de nieuwste ICT-ontwikkelingen

Fjodor Rademaker & Partners Consultancy

ICT gaat over technologie, maar is vooral mensenwerk. Het eindresultaat telt, maar ook de weg naar het resultaat is belangrijk.

Tijd voor een vakantie in een 7 persoons villa in Nederland?
De Albatros heeft twee eenpersoons bedden, een badkamer met bad en douche en een apart toilet. Op de bovenverdieping zijn nog eens twee slaapkamers met eenpersoons bedden.
Op de bovenverdieping de beschikking over een tweede badkamer en uw eigen sauna!

Meer informatie


Vijf ijzersterke merken in de branche van (sport)voedingssupplementen en fitness accessoires binnen de Benelux: M Double You, Nutrend, Scitec Nutrition, Performance en Vitargo.

House of Nutrition

Dus heb je een vraag over de beste supplementen voor jouw sport of lichaamstype? Laat het ons weten, we helpen je graag.

START HERE, END STRONGER


Bij Rex International B.V. bent u aan het juiste adres voor nieuwe Xerox producten, Xerox occasions, verbruiksmaterialen als toner, cartridges, drums, nietjes en alle andere benodigdheden.

Rex International b.v.

Bezoek onze website voor meer informatie

Bezoek website


Engeltherm kiest voor op maat gesneden concepten, die volledig afgestemd zijn op de behoefte van de klant. Of het nu gaat om bestaande ruimten, renovatie- of nieuwbouwprojecten, wij zetten voor u de mogelijkheden uiteen.

Engeltherm

Engeltherm kiest voor korte lijnen en dat is voor u wel zo prettig. Onze technisch adviseur zal van advies tot onderhoud bij uw project betrokken zijn en altijd uw directe aanspreekpunt blijven

Contact

Nieuwe sponsor?

Wordt u onze nieuwe sponsor?

The Victory

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over sponsoring? Neem dan contact met ons op!

Contact