Bij dit kaartenspel kan je extra punten krijgen door de kaarten die je omdraait. Het gaat als volgt. De trainer zet de mensen op sterkte tegen elkaar. Iedere speler krijgt, op zijn kop, willekeurig 3 kaarten (3 t/m 6 + joker) op de tafel. De spelers draaien de eerste kaart om maar laat deze niet zien aan tegenstander. Het getal op de kaart zijn bonuspunten.

Als hij een 3 draait hoeft hij dus nog maar 8 punten te halen want 8 + 3 = 11 punten. Nu gaan ze gewoon een game spelen volgende de normale regels. Echter als dus de speler nu 8 punten heeft gehaald geeft deze aan hij gewonnen heeft. Als bewijs draait hij de eerste kaart op met daarop dus de 3.

Nu draaien beide spelers de kaart nummer 2 om en gaan ze weer spelen. Dit doen ze tot dat de kaarten op zijn. Nu is de winnaar de gene die de meeste games heeft gewonnen. Op deze manier kan je dus met een paar goede kaarten ook winnen van een op papier sterkere speler.

Mocht je als kaart de joker trekken dan heb je super mazzel want dan krijg je maar liefst 10 punten en heb je dus al genoeg met 1 punt.