Na de vorige verenigingenmarkt tijdens de Weesper Week was het nu tijd voor de ‘echte’ verenigingmarkt tijdens het Sluis & Bruggenfeest! We hadden een uur gerekend om de spullen in te laden naar de kraam te rijden (met dank aan Wim de Groot) en op te bouwen voordat om 19:00uur het feest los barste. Zo gezegd zo gedaan echter toen we bij de kraam aankwamen was wel de kraam er maar er lagen geen houte delen op om je spullen op uit te stallen.

Gelukkig liep er iemand van de organisatie langs die wist van het probleem. Zo wist zo ook even later dat de zelf nog de 2 delen konden ophalen naast de kerk. Bill en Bjorn gingen dat klusje klaren en daarna konden we opbouwen. Nog tijdens het opbouwen vroegen er al kids of ze konden spelen! Super enthousiast waren ze dus blijkbaar om een balletje te mogen slaan.

Dennis en Bill bemande de kraam en Rutger en Bjorn deden de tafeltennistafel regelen. Er kwamen ook nog wat leden langs zoals Noa, Miley, Ruben, Sara, Bram, Youri, Puck, Berry, Frank, George en Klaas. De hele avond was de tafel druk bezet en zelf toen we gingen afbouwen waren ze nog tot het laatst aan het spelen.

Bekijk hier alle foto’s van de verenigingenmarkt 2022