Na 2 jaar geen verenigingenmarkt te hebben gehad in Weesp vanwegen corona was er nu wel weer een markt. Niet die van Sluis & Bruggenfeest maar van de Weesper Week. Dit had alles te maken met de laatste week waarin Weesp nog zelfstandig is en daarna behoord tot de gemeente Amsterdam.

Van te voren hadden we al besloten om geen tafeltennistafel mee te nemen omdat het nu in maart gehouden wordt en het dan een stuk sneller donker is dan tijdens S&B wat in juli wordt gehouden. Ook wisten we niet hoe druk het zou gaan worden omdat het zo maar een ‘normale’ donderdag was. Arjen, Dirk hadden de opdracht om te kraam op te bouwen en dat was goed gelukt.

Zoals je kon zien was de straat nog heel leeg maar gelukkig stroomde het best snel vol met ouders en kids. We hadden 2 kleine tafeltennistafels op de kraam staan waar menig kind werd uitgedaagd om een potje te spelen. Rutger en Bjorn schoven later aan om mee te helpen.

Al met al een geslaagde avond waarbij we ons weer goed in de spotlight hebben gezet. De volgende keer dat we weer in Weesp te vinden zijn zal tijdens het Sluit & Bruggenfeest zijn.