Afgelopen zaterdag 18 mei was er weer een min-midi-meerkamp bij tafeltennisvereniging Wik in Kockengen. We waren deze keer maar liefst met 10 kids aanwezig! Super cool om daar met z’n grote groep jeugdleden aanwezig te zijn. Drie daarvan hadden nog nooit een toernooitje gespeeld dus dat was wel wat spannend voor ze.

Als eerste beginnen we bij Reijn aangezien hij de enige was die bij de Midi groep mee deed. Hij speelde een beetje wisselvalig in de wedstrijden maar won ze toch allemaal op eentje na. Gecoached door Mick werd hij dus heel netjes 2de.

Daarna hadden we Roek en Sam die samen in dezelfde poule zaten. Zoals het hoort moesten die meteen tegen elkaar waarbij Roek won. Deze Roek werd ook door Mick gecoached en dat ging super soepeltjes. Misschien wel omdat Roek bijna alles wist te winnen en net zoals Reijn 2de was geworden. Sam deed zijn best maar kwam niet verder dan een mooie 3de plaats net achter Roek.

We hadden in de volgende poule Sara zitten die meteen tegen iemand moest spelen waarvan ze bij de vorige mini-meerkampen in nieuwegein van had verloren. Deze keer ging het anders met behulp van coach Ruben won ze netjes in 5-games. De andere wedstrijden liepen ook goed zeker ook omdat ze gefocused stond te spelen. De laatste wedstrijd had ze het nog even lastig maar won die in 5-en met 11-3 als laatste game. Daarmee was ze dus heel knap eerste geworden!

Sara 1st mini-midi-meerkampen

Voor Julius was het een hele opgave deze dag. Dit had ook te maken met het feit dat hij de week ervoor op schoolkamp was geweest. We moesten hem dus regelmatig even kietelen om weer een beetje tot actie over te gaan. Jammer genoeg wist hij niks te winnen maar er zaten hele mooie games tussen met super goed aanvallend spel. Was hij wat meer uitgeslapen had hij zeker wat potjes kunnen winnen.

Julius mini-midi-meerkampen

Boas (met een S) speelde een heel goed toernooi. Hij had weinig tot geen coaching gehad maar wist toch alle partijen te winnen. Het enige dat wel goed had geholpen was om te melden dat zijn tegenstander linkshandig was en dat zijn backhand dus ok een andere plek zat 😉 Na deze tip won hij heel eenvoudig de volgende game met 11-2 😀 Gefeliciteerd met je eerste plek!

Voor Miley was het toernooien spelen niet helemaal nieuw maar ze had er enorm veel zin in. Ook gezellig dat ze samen met Sara op het toernooi was 😉 Ze deed het erg goed met mooie rally’s. Ze wist netjes 2 wedstrijden te winnen en werd daarmee 3de.

Miley mini-midi-meerkampen

In de laatste poule zaten ook de 3 nieuwelingen namelijk Boaz (met een Z, broertje van Julius), Robin (zusje van Boas met een S) en Anya. Ze waren goed bezig en ze werden uiteindelijk: Anya 3de, Robin 4de en Boaz 5de. Mocht er een prijs zijn geweest voor meest enthousiaste speler dan had Boaz deze zeker gewonnen 😀

Anya
Robin
Boaz

Fijn dat Mick en Ruben ons konden helpen met coachen! Bedankt heren. Voor alle foto’s check hier de mini-midi-meerkampen in Kockengen.