Zondag 4 december gingen we met Roek, Sara, Ruben en Puck naar de kwartfinale van de Meerkampen in Almere. Gelukkig een stuk dichterbij dan toen we naar Stede broec moesten dus binnen 15min waren we ter plaatse. Maar we waren niet de enige en moesten zelfs in de rij om de sporthal binnen te komen. Gelukkig waren we op tijd aanwezig en konden we toch nog een tafeltennistafel bemachten om lekker in te spelen.

Sara speelde helaas in een andere zaal maar deed het super goed. Ze won 4 partijen redelijk makkelijk. De laatste twee partijen waren pittige wedstrijden waarbij ze net 2x aan het kortste eind trok. Ze was gelijk geindigd maar door een gunstigere game stand is ze 2de geworden. Ze mag met dit resultaat direct door naar de finales in Panningen!

Roek deed het zelfs nog iets beter dan Sara. Hij speelde erg goed en won zowaar 4 van de 5 partijen! De wedstrijd die hij verloor was ook geen schade want die won zelfs vorig jaar al van Ruben tijdens de meerkampen. Dus al met al werd hij 2de in zijn poule en mag ook direct door naar de finales!

Puck was ook goed op dreef en won de eerste 2 partijen met 3-0. Daarna verloor ze nipt met 11-13 in de 5de! De wedstrijd daarna won ze weer met 3-0 en de laatste partij was erg spannend maar ze moest toch haar meerdere herkennen en verloor met 1-3. Ze was daarna gelijk geeindigd met iemand anders maar door haar gunstige 3-0 winspartijen werd ze uiteindelijk 2de en dus ook door naar de finale in Panningen 🙂

Ruben had een zware eerste pot tegen iemand met noppen. Door goed te spelen won hij hem net aan met 11-9 in de 5de! De volgende 2 potjes verloor hij tegen gewoon weg sterkere tegenstanders dus niks om je voor te schamen. De wedstrijd daarna was een knok partij waarbij hij 0-2 achter kwam en vervolgens met 17-15 in de 5de de winst wist te pakken. Het winnende punt was overigens een super mooie rally! Ruben werd daarmee 3de in zijn poule en moet nog een tussen ronde spelen later volgend jaar om zich te kwalificeren voor de finales. Dus dat blijft nog even spannen 😀

Wederom een super mooi resultaat waarbij iedereen door is naar of de volgende ronde of al zelfs direct naar de finale! De foto’s van de Meerkampen kan je hier bekijken.