Wat een mooie dag was het vandaag! We gingen met maar liefst 10 Victorianen naar Stede Broec om de Meerkampen te spelen. We hadden afsproken bij The Victory om iedereen even te verdelen in de auto’s. Gelukkig was Patrick zo aardig dat hij mee wou om te rijden en te coachen. Dank Patrick en ook Freddy ondanks dat Puck deze keer zelf niet hoefde te spelen en al door is naar de volgende ronde!

Na een klein uurtje rijden waren we aangekomen bij Stede Broec en gingen de kids inspelen. Aangezien er altijd tafels te kort zijn moet je de tafel met meerdere mensen delen. Dat is niet voor iedereen altijd even makkelijk 🙂 Gelukkig was Lea er om alles in goede banen te begeleiden.

Na een toespraak van Ron Suanet konden de wedstrijdbriefjes worden uitgedeeld en ging het toernooi beginnen. Iedereen zat ingedeeld bij zijn eigen leeftijdsgenoten. Soms betekende dat een grote poule van 7. Helaas voor Ralf viel er iemand uit en was het een poule van 4. Mooi ook om te zien dat we allemaal in het geel speelden. We waren duidelijk zichtbaar aanwezig 😀

We hadden ook veel kids mee die voor het eerst een officiele wedstrijd gingen spelen zoals Ralf, Sam, Noa en Mick. Bij allemaal heb ik mooie wedstrijden gezien en zijn er mooie ballen geslagen. Helaas wist niet iedereen een potje te winnen. Maar de winst zat vooral om ervaring op te doen hoe moeilijk dat voor sommige ook is 😉

Sara wist heel netjes al haar wedstrijden te winnen en is dus door naar de volgende ronde. Ralf won netjes 1 van de 3 wedstrijden maar is niet door. Sam heeft heel goed gespeeld en wist bijna een partij te winnen maar verloor die net in 5en met 11-13. Ook Sam is helaas niet door naar de volgende ronde. Roek deed het heel goed en verloor maar 1 wedstrijd in de poule. Hij moest daarna kruisfinale spelen en won die heel netjes van de winnaar van de andere poule. Helaas verloor hij de finale en is 2de geworden van zijn leeftijdsgenoten. We weten nog niet 100% zeker of hij door is naar de volgende ronde.

Noa en Jacob zaten in een zware poule en waarbij alleen Jacob een partij had gewonnen van Noa. Ook beide zijn niet door naar de volgende ronde. Ruben en Mick zaten in dezelfde poule. Mick won zijn laatste wedstrijd en Ruben won 2 wedstrijden waaronder tegen Mick. Ruben is wel door naar de volgende ronde. Dan hebben we nog Dean en Tim die beide in een zware poule terecht was gekomen. Tim heeft goed gestreden maar kon niet een partij naar zich toe trekken. Dean wist gelukkig de laatste partij te winnen maar beide zijn niet door naar de volgende ronde.

We hebben een mooie dag gehad met veel mooie wedstrijden en weer een ervaring rijker. Alle ouders die gereden hebben bedankt en op naar het volgende toernooi.

Bekijk hier alle foto’s van de Meerkampen bij Stede Broec