Wat kan je doen als het heel mooi weer is? Precies een potje tafeltennissen 🙂 We gingen deze keer met Mick, Dean, Puck, Sara, Tim, Anson en Jaymo naar Tempo-Team waar de Amsterdamse Jeugd Kampioenschappen werden gehouden. Lea had de organisatie in handen dus dat ging gelukkig een stuk beter dan vorige week tijdens de Mini-Midi Meerkampen 😉

Om 11 uur starten het toernooi met op 8 tafels allemaal poultje. In elke poule zat qua niveau van alles wat en op deze manier kon goed worden bepaalde qua niveau welke spelers in de vervolg rondes tegen elkaar moesten spelen. Alle Victory spelers zaten in een andere poule en werden allemaal 1ste of 2de in de poule. Behalve Sara die werd 3de en mocht naar de iets minder sterkere vervolg ronden.

In de vervolg ronde was het simpel weg als je won ging je door verloor je was het einde toernooi. Zowel Mick als Dean hadden een makkie omdat hun tegenstanders al gewoon weg waren gegaan zonder zich af te melden. Niet zo netjes dus! Jaymo moest tegen een bekende (oud) Victory speler Uliana en wist heel netjes de eerste game te pakken. Daarna kwam Uliana beter in haar spel en won met 1-2. Anson en Tim verloren helaas de vervolg wedstrijd. Puck had een makkie en was eenvoudig door.

Anson Amsterdamse Jeugd Kampioenschappen

De ronde erna verloor Mick tegen de uiteindelijk nummer 2. Dean wist netjes te winnen in 5en van, daar is ze weer, Uliana 🙂 Puck moest deze keer tegen de winnaar van Tim en wist die netje in 2 games te winnen! Sara moest tegen een meisje waar Mick het beste even lastig tegen had maar Sara wist haar goed onder druk te houden en won redelijk eenvoudig 11-6, 11-3. Dus Puck, Dean en Sara waren nog in de race.

Mick Amsterdamse Jeugd Kampioenschappen

Helaas de ronde erna verloren ze allemaal hun wedstrijd. Puck had nog de beste kans tegen de uiteindelijk nummer 1 want ze stond met 1 game voor en 10-7 maar verloor toch de wedstrijd. Dat was wel even flink balen maar veel tijd had ze daar niet voor want ze moest strijden om de 3de plek tegen Dean. Welke ze netjes in 3en wist te winnen. Sara had ook een spannende wedstrijd om de 3de plek en verloor die net aan met 12-10, 11-13 en 8-11 en greep dus net naast de beker.

Al met al een prima dag voor The Victory! Bekijk hier de overige foto’s van de Amsterdamse Jeugd Kampioenschappen.