Wat een top dag hebben we achter de rug. Met 7 kids gingen we opweg naar Soest om de Mini-Midi meerkampen te spelen. Helaas was het begin wat chaotisch omdat alle Victory spelers maar liefst 2x waren ingedeeld, Dean en een hele vereniging stond niet op de lijst. Lea heeft samen met de organisator even bepaald hoe de beste indeling was en waar we de namen moesten doorstrepen. Daarna kon het toernooi van start!

Mick verloor zijn eerste wedstrijd met 0-3 tegen de uiteindelijke winnaar. De andere wedstrijden won hij met 3-0. Dat resulteerde uiteindelijk in een 2de plaats. Roek deed het net zo goed en verloor ook maar 1 partij maar ook maar net aan! Met een discutabel punt die werd afgekeurd omdat het let was. Was dat niet zo geweest dan had Roek ook deze wedstrijd gewonnen. Gek genoeg werd Roek toch als nummer 1 uitgeroepen. Was dit een foutje van de organisatie of had zijn concurrent nog ergens punten laten liggen? We zullen het nooit weten 😉

Jacob was ook lekker bezig en verloor ook maar 1 partij van de nummer 1. Door goed te luisteren naar coach Jan werd hij dus ook 2de. Nog een tafel verder stond Sara te spelen. Met en paar mooie potten en goed spel kwam ze erg ver maar moest toch haar meerdere erkennen en werd uiteindelijk 4de. Sam en Maggie zaten in dezelfde poule en moesten meteen de eerste wedstrijd tegen elkaar spelen. Sam was net even scherper en won met 3-1. Maggie won vorige meerkampen nog 2 potjes maar nu met goed en gedreven spel won ze zelfs 3 potten! Super goed gedaan dus. Sam was op stoom en had al zijn potten en moest nog tegen de andere die ook alles had gewonnnen. Een super spannende pot waarbij 3 games boven de 10punten beslist werden. Helaas verloor Sam met 3-1 maar gestreden voor wat hij waard was en ging dus met een 2de plek naar huis.

Dean zat in een poule van 8 personen en moesten in plaats van een best of 5 een best of 3 spelen omdat het anders te lang zou duren. Echter was er een persoon niet op komen dagen dus waren ze redelijk snel klaar. Zeker met de wetenschap dat het niveau verschil best groot was aangezien Dean een game met 11-0 won 🙂 De laatste pot van Dean was beslissend of hij eerste of tweede zou worden. Hij won de eerste game knap maar daarna ging het iets minder goed en verloor de 2 achtereenvolgende games waardoor ook hij 2de was geworden.

Dus na deze fantastische dag gingen we met maar liefst 5 bekers naar huis!

Gefeliciteerd Mick, Roek, Dean, Sam en Jacob. Hierbij de link naar de foto’s van de Mini-Midi meerkampen te plaatsen.