Zo speel je al tijden 4e klasse en op het andere moment 3e divisie. Het kan en overkwam Paul Veth; een waargebeurd verhaal. 

Het verhaal: 

Paul staat op donderdagavond (21-03) lekker een balletje te slaan met Klaas (gewoon vrij spelen). Naast deze tafel trainen op die avond Rutger en Frank. Op enig moment roept Rutger; “Hee Paul, wat ga jij zaterdag doen”

Paul antwoord; “wellicht even bij het 1e kijken, ga je mee”? Rutger antwoord; “Nah, ik weet iets veel leukers, je kunt met ons mee om in te vallen in de 3e divisie”. Ja, leuk was het zeker, de hele zaal bij The Victory lag in een deuk bij deze vraag en het idee, inclusief Paul zelf.  

Paul antwoord; “Ja hoor, wat denk je zelf”? Rutger; “Ja, gewoon doen is hartstikke leuk en anders moeten we met z’n tweeën”.Paul denkt even na en zegt; “okay, ik ga mee, lachen”. 

Zo komt Paul op zaterdag 23 maart aan bij Scylla in Leiden. Buiten bij de voordoor staan enkele bekende (Ilias en Chris) van Tempo Team. Chris zegt (met een brede lach op z’n gezicht): “zo Paul, dus jij gaat vandaag jouw debuut in de 3e divisie maken”. Paul, antwoord: Jazeker en ik heb mijzelf voorgenomen om er in ieder geval niet met 11-0, af te gaan. 

Na wat inslaan begonnen de wedstrijden, Rutger 1, Berry, 2 en als verrassing, Paul als 3e. Het was echt geinig om te zien en het ging op zich ook niet echt verkeerd. De tegenstanders gaven beslist geen punt cadeau en twee van de 3 spelers leken zichzelf op enig moment (al was het voor korte duur) druk te moeten maken om niet en game te verliezen. Het eind resultaat in punten zien jullie onderstaand en ja natuurlijk voor Paul was het eindresultaat: 3e divisie, 3 wedstijden gespeeld dan ook 3 Triple biertjes……………… wat een leuke ervaring.

Uitslag TTapp