Het was alweer tijd voor het 4e vriendentoernooi bij The Victory. Deze keer waren er 12 koppels die de strijd aan gingen. Ze waren verdeeld over 2 poules van zes dus er moesten 5 potten gespeeld worden. Elke wedstrijd bestond uit twee enkel wedstrijden (victory lid tegen elkaar en niet tafeltennis lid tegen elkaar) en een dubbel. Je speelde een best of 3 maar als het 1-1 stond dan begon je de 3de game met 10-10. Lekker spannend dus!

Nadat Lea de uitleg had gegeven kregen de deelnemers hun wedstrijd briefje mee. Bij sommige deelnemers werd nog even uitleg gegeven over de juiste tafeltennis techniek.

Er deden ook redelijk wat ouders mee die er achter kwamen dat tafeltennis toch niet z’n heel eenvoudige sport is en dat je er ook best moe van kon worden. Tja het is niet voor niks een ‘sport’ 😉

Van elke leeftijd, jong en oud, deden er deelnemers mee. Super leuk omdat te zien als ze tegen elkaar moesten spelen.

George
Boaz
Hayley

Nadat iedereen de poule wedstrijden had gespeeld moest er nog een vervolg wedstrijd gespeeld worden om zo de uiteindelijk winnaars te kunnen huldigen. Dit waren de vier mannen die gingen strijden voor goud en zilver. Voor brons werd er gestreden door Team Rubas (Ruben en Sebas) tegen Team Buenkies (Patrick en Fransje)

De uitslag was als volgt van het vriendentoernooi 2024.

Ruben en Sebas 3de
2de plek Mark en John
Eerste plaats Bjorn & Sander

Check hier alle foto’s van het vriendentoernooi 2024