Beste Victorianen,

Het is een beetje kort dag, maar aangezien alles weer kan lijkt het ons leuk om het seizoen gezamenlijk af te sluiten en wel op zaterdag 18 juni. Dit doen wij met een gezellig toernooi + aansluitende borrel, het staat iedereen vrij om met het toernooi mee te doen en/of gezellig te komen borrelen.

Het toernooi wordt het Vrienden-toernooi hiervoor kan je je (senioren en jeugd) inschrijven samen met iemand die geen lid is van een tafeltennisvereniging (ook niet van een andere vereniging dus), verder mag alles, je buurman, een collega of misschien een oud-lid, allemaal prima. Hoe het toernooi er precies uit komt te zien is nog een verrassing, maar je neemt het in ieder geval in duo’s op tegen de andere duo’s.

Het toernooi zal ongeveer tussen 12:00 en 16:00 zijn, beetje afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

Vanaf 16:00 tot 18:00 gaan we dan aan de borrel.

Je partner, kinderen en (voor jeugdleden) je ouders zijn ook van harte welkom en natuurlijk ook de niet-leden die met het toernooi hebben meegedaan.

We beginnen met een gratis consumptie van de club, aangeboden door het bestuur, de rest is voor eigen rekening.

We zoeken nog vrijwilligers voor achter de bar en mensen die het leuk vinden om wat borrelhapjes te maken. Wieowie? Laat het ons weten met een mailtje naar Lea  (lea@thevictory.nl). Ook voor vragen of misschien heb je nog een leuk idee?

Graag wel even aanmelden (ook als je alleen komt borrelen). Dan weten we een beetje met hoeveel mensen we rekening moeten houden.

Aanmelden kan hier:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdAk93ZoPj9p-qY72km65rUFGvIaplUOX-CSR5aZskyFG_U6A/viewform

Hoop jullie allemaal te zien de 18e!

Groetjes, Lea & Bjorn