Oh kom maar eens kijken bij The Victory in de zaal,
allemaal gekke tafels dat wordt vast een mooi verhaal
etc etc 🙂

Nee deze piet kan niet zo goed rijmen maar beter verslagen maken en foto’s schieten 🙂

Traditie getrouw gingen we eerst lekker pannenkoeken eten. Drie ouders waren bereid gevonden om deze lekker vers te maken. Bedankt Lucyna, Vanessa/Mick en Hubert ze waren super lekker en gingen als zoete pannenkoeken (stroop, suiker en spekjes) over de toonbank 😀

Lea had weer een creatieve puzzel gemaakt zodat we 9 rondes gingen spelen van 5min. Iedere speler, dat waren er 19, kreeg een klein briefje in welke rondje je op welke tafel moest spelen. Ze kwamen in die rondes spelers van elk niveau tegen. Henryk liep in de zaal om een beetje te begeleiden en de ballen op te rapen waar nodig.

Na 5 rondes was er even tijd voor wat pepernoten en de uitreiking van de winnaars van de Grote Clubactie. Mylie was 3de geworden, Thijs 2de en Mick 1ste. Ze gingen er met een mooie Bol.com cadeaukaart van door.

Na de pauze werden nog 4 rondes gespeeld en was het het einde van het gezellige Pepernotentoernooi. Bij de deur kregen ze nog een lekkere chocolade Sinterklaas mee naar huis. Al met al een geslaagd toernooi.

Bekijk hier alle foto’s van het Pepernotentoernooi 2023
Hier een video impressie van het Pepernotentoernooi 2023