Op deze mooie zonnige dag werd het OTC voor de 5de maal gespeeld bij Tafeltennis Vereniging The Victory. De inschrijving verliep wat stroef in het begin maar uiteindelijk toch het maximaal aantal deelnemers gehaald. De 6 tafels waren dus goed gevuld voor een mooie dag tafeltennis in Weesp.

Laten we op de achterste tafel beginnen poule F daar deed ÊÊn Victoriaan mee namelijk Jan maar die speelt nog niet zolang en moest dus genoegen nemen met een winstpartij. Dat hadden er 2 kunnen zijn maar liet zich toch nog een beetje laten afleiden door te tegenstander en gaf een voorsprong weg. Bijzonder is dat er maar twee vijfzetter zijn gespeeld waardoor de uiteindelijke winnaar Tomasz is geworden.

1ste Tomasz Zielinski
2de Gerard Groot Nibbelink
3de Freek van der Kamp
4de Rudy Richardson
5de Jan de Haan
6de Werner Gertz

Poule E had helaas te maken met een zogeheten “no show” of wel iemand had zich wel aangemeld maar niet opkomen dagen 🙁 Ze zaten al in een poule van 5 dat dus nu een poule van 4 werd. Karl Wijnen won de 3 potten en werd zo eerste. Helaas werd onze eigen Wim laatste die had het vandaag niet helemaal terwijl hij in de competitie maar 1 partij heeft verloren.

1ste Karl Wijnen
2de Ingrid Gertz
3de Rudi Knaack
4de Wim Boom

In de poule D waren ze gewaagd aan elkaar wat resulteerde in maar liefst 10 vijfzetters! Ze waren zo gewaagd aan elkaar dat er maar liefst 4 van de 6 opgelijke hoogte zijn geindigd. Bill werd ingeschakeld om de wiskundige knobbel te laten spreken wat uiteindelijk resulteerde in dat Arno eerst was geworden.

1ste Arno Lodder
2de John van de Brug
3de Rene Bornhijm
4de Victor Gomes Da Cruz
5de Ab Kooijman

Ook deze poule C was met 5 man of nee 1 dame erg spannend 🙂 Hier waren ook weer 3 mensen die gelijk waren geeindigd. Danielle won dit uiteindelijk van de twee heren Gerard en Hans.

1ste Danielle Smit
2de Gerard van Straten
3de Hans Esch
4de Frank Vonk
5de Reinhardt Mulder

In de poule B moest helaas Jos na 3 wedstrijden opgegeven met rugklachten. Jammer want hij had ze namelijk tot dan toe allemaal nog gewonnen! Beterschap Jos. Uiteindelijk ging Tom met de winst aan de haal voor Michel.

1ste Tom Passchier
2de Michel Roosien
3de Danny Goossens
4de Henk Wong Sobi Kromo
5de John Vrossink

Op de eerste tafel speelde maar liefst 2 Victorianen mee namelijk Patrick en Bjorn. De 2de partij moesten ze ook tegen elkaar en dat bleek achteraf eigenlijk de finale te zijn geweest. Een superspannende 5setter waarbij Patrick een matchpoint had maar toch zijn meerdere moest erkennen. 10-12, 12-10, 11-8, 7-11 en 12-14.

1ste Bjorn van der Neut
2de Patrick Beunk
3de Hans Speek
4de Eddy Nieuwenbroek
5de Benny Klein Teeselink

Rond een uurtje of 4 was iedereen uitgespeeld en konden de prijzen uitgedeeld worden en een lekker drankje en hapje nemen

Wellicht kwam het door het mooie weer maar al veel deelnemers hadden het hazen pad gekozen, jammer! Al met al een mooie dag met veel mooie spannende potten en ik denk best wel trotse winnaars 😉

Geniet hier nog van alle foto’s van het OTC 2023. Op naar volgend jaar!