We deden deze zaterdag met 4 kids mee aan de mini meerkampen in Houten. Dit waren Julius, Boas, Marieke en Sara B. De mini meerkampen is een laag drempelig toernooi voor echt de beginnende jeugd om eens kennis te maken met een toernooi spelen. Het was behoorlijk druk in de kantine en in de zaal dus er was genoeg animo om een balletje te slaan onder de jeugd.

Nadat de organisatie alle mensen had opgenoemd in welke poule/tafel ze zouden spelen kon het toernooi beginnen. Bjorn dacht al 2x Boas te horen dus die ging even polshoogte nemen en inderdaad Boas stond in twee poule ingedeelt. De organisatie haalde hem wel uit eentje en toen kon het spel beginnen. Sara en Julius zaten in 1 poule, wat niet had gehoeven, en moesten direct tegen elkaar beginnen. Sara won deze partij met 2-0 echter moest ze daarna 7 partijen wachten voor haar volgende wedstrijd. Niet echt ideaal zullen we maar zeggen 🙂

Julius deed het erg goed en wist maar liefst 3 winst partijen binnen te slepen. Zijn spel wordt steeds beter en zijn voorhand topspin wordt denk ik wel zijn nieuwe wapen 😀 Marieke zat in een behoorlijk sterke poule dus op voorhand was elke winst partij mooi meegenomen. Maar daar deed Marieke geen genoegen mee en wist zich goed te verzetten en won ook 3 partijen. Top gedaan Marieke!

Marieke Mini meerkampen Houten 2023

Sara wist dus haar eerst partij te winnen maar verloor helaas net aan haar 2de partij. Even iets te snel gespeeld en de kleine voorsprong van 8-5 in de laatste game verdween als sneeuw voor de zon. Jammer maar de volgende wedstrijden gingen erg goed. Ze heeft een vast spelletje en maakt weinig fouten. Nu nog beetje werken aan een eigen opening en dan wordt het wel wat 🙂 Ze won daarna al haar partijen op de laatste na. Die verloor ze ook net in 3en waardoor ze een beetje ongelukkig 3de was geworden terwijl ze van de winnaar gewonnen had met 2-0. Super goed gedaan voor haar eerste toernooi dus dat beloofd nog wat.

Sara Mini meerkampen Houten 2023

Boas was lekker opdreef na wat tips over zijn voorhand dat die een beetje meer naar voren geslagen moest worden won hij de eerste wedstrijd. Ook de volgende wedstrijden gingen als een speer en won die bijna allemaal met 2-0. Tegen de concurrent was het wel wat spannender maar ook die won hij waardoor hij eerst was geworden 😀 Super leuk Boas. Gefeliciteerd!

Boas Mini meerkampen Houten 2023

Bekijk hier de foto’s van de mini meerkampen in Houten 2023