Het was weer tijd voor een rondje meerkampen in Almere. Deze keer stonden Roek, Puck, Ruben en Sara aan de start voor de kwartfinales. Sara begon eerst met een poule van 4 waar ze alles eenvoudig won. Daarna ging ze door naar een poule van 3 met de andere winnaars. Ze verloor de eerste wedstrijd met een 5-setter maar won tegen de nummer 1 geplaatst met 3-1. Ze werd daarmee 2de in de poule en mag door naar de finale meerkampen in Panningen.

Roek zat in een poule van 6 en was 5de geplaatst. De eerste wedstrijd ging lekker en die won hij met 3-1 en dat was tegen de nummer 3 geplaatst 🙂 Daarna verloor hij 3 potten maar wel strijd geleverd en zeker tegen de nummer 1 geplaatst speelde hij erg goed! De laatste wedstrijd was tegen de nummer 6 en die won hij netjes met 3-1. Daarmee deed hij het dus beter dan verwacht en eindigde op een 4de plek. Helaas wel uitgeschakeld voor de volgende ronde.

Puck zat ook in een poule van 6 en was 4de geplaatst. De eerste wedstrijd was meteen spannend tegen de nummer 2. Ze verloor deze maar nipt en had zeker goede kansen voor de overwinnen. Tegen de nummer 1 en 3 verloor ze redelijk eenvoudig met 0-3. Tegen de onderste ging het lekker en won ze overtuigend met 3-0. Tegen de nummer 5 geplaatst was dit iets anders. Super spannende wedstrijd met de volgende uitslagen: 12-10, 11-9, 11-13, 12-10. Een echte nagelbijter wedstrijd 😀 Ze werd hiermee netjes 4de zoals ze ook geplaatst was maar is daarmee wel uitgeschakeld.

Ruben werd door opa Ad gecoached en had er blijkbaar zin in vandaag. Meteen vanaf wedstrijd 1 zat hij er lekker in en won deze ook. Ook zijn 2de wedstrijd ging in 3-0 in de pocket 🙂 Tegen de nummer 2 van de poule was het spannend en deze verloor hij net aan in een 5-setter 7-11, 9-11, 11-9, 11-9, 11-7. Tegen de nummer 1 kon hij nog een game pakket maar verloor deze wel. De laatste wedstrijd was super spannend. Hij stond 0-2 achter in games en sleepte er toch nog een beslissende 5-setter uit. Helaas verloor hij deze met 10-12 🙁 Hij werd daarmee netjes 3de en mag door naar de halve finales!

Bekijk hier alle foto’s van de kwartfinale meerkampen in Soest.