Afgelopen weekend was er weer een jeugdranglijsttoernooi in Soest. Deze keer deed Sara en Uliana mee op de zaterdag en Ruben en Puck op de zondag (b-licentie en hoger). Om meteen met het goede nieuws te beginnen Sara is 2de geworden en won dus een mooie beker.

Ze moest alleen Zoë achter zich laten van HTC. Niet echt een schande aangezien ze 4x in de week traint en ook het weekend ervoor Jacob en Roek van tafel sloeg 😉

Sara 2de op het jeugdranglijsttoernooi 2023 in Soest

Uliana zat ook in een poule van 9 deelnemers net zoals Sara en won er heel netjes 6 van de 8 potjes. Daarmee eindigde ze net naast het podium op een 3de plek.

Zondag was het de beurt aan Ruben en Puck ook zei moesten 8 potten spelen. Puck had het zwaar in het begin en verloor ook een wedstrijd met een 5 setter. Gelukkig won ze de laatste twee wedstrijden en gek genoeg van de uiteindelijk nummer 2 gewoon met 3-0 🙂 De andere wedstrijd won ze in 4 games waarbij de laatste 3 games met 9-11 naar Puck ging.

Ruben zat in een zware poule en was ook een van de jongere en ook nog eens in een gemixed poule van jongeren onder 11 en onder 13. Hij deed zijn best maar kon geen potje winnen helaas. Wel weer ervaring opgedaan die hij weer kan meenemen naar een volgende wedstrijd.

Bekijk hier de foto’s van het jeugdranglijsttoernooi in Soest.