Nou ja jeugddag? Eigenlijk meer een jeugd weekend want deze editie bleven we ook slapen in de zaal! Maar laten we beginnen bij het begin en dat was namelijk op zaterdag 6 juli om 16:00uur. Op dat tijdstip werden alle jeugdleden verwacht die zich hadden aangemeld. In totaal gingen we met 21 kids op weg naar Hilversum naar het Bowling Centrum. We hadden daar maar liefst 5 banen gereserveerd en konden dus lekker een uurtje gooien. We hadden er ook een wedstrijd aangekoppeld namelijk welke baan zou gemiddeld het hoogste aantal kegels om gooien?

Marieke was nog een beetje zoekende naar haar vorm maar naar 5x niks omgegooid te hebben een keer 7 punt gooide ze een lekkere STRIKE! 😀 Toen we terug kwamen bij The Victory ging we eerst even lekker patat met een snack eten.

Lea had toen tijd om het winnende team uit te rekenen. Het mannen team (Julius, Roek, Eddie en Thijs) had geworden met een gemiddelde van 77,5 punten en wonnen daarmee een squeezie.

Vervolgens gingen we wat spelletjes doen zoals “Gooi een balletje in een beker”, “Spijkerbroek hangen”, “Spijker slaan”, “Blokken bouwen”, “Vliegtuigje vouwen” en “Luister hoeveel keer het woord ‘een’ wordt gezegd”. Dit waren individuele spelletjes en ook daarmee kon je prijzen winnen. Reijn sloeg bijv in 2x de spijker in het blok en gooide zijn vliegtuig het verst, Lora hing maar liefst 1:30 aan de spijkerbroek en Mylie bouwde in nog geen 6 seconden de 4 blokken op elkaar en Eddie had exact het aantal keren “een” goed geteld!

Alle scores van de spelletjes bij elkaar gaf de uiteindelijke winnaars Anja, Julius en Demyan. Ze gingen er met een mooie frisbee vandoor.

Tussen de spelletjes door was Sam ook nog zo lief geweest om wat uit te delen aan iedereen. Dit omdat hij gaat stoppen met tafeltennis en zich meer gaat focussen op voetbal. Bedankt Sam en succes met voetbal.

Daarna was het tijd om (voor een aantal) voetbal Nederland-Turkije te gaan kijken. Vooraf had iedereen zijn voorspelling ingeleverd en ook daar waren weer mooi prijzen mee te verdienen.

Niet iedereen vond het voetbal super interessant dus die gingen lekker spelen in de zaal of zoals Mylie deed lekker een boek lezen 😀

Nadat Nederland had gewonnen met 2-1 was het tijd om de winnaars bekend te maken. Er waren meerdere kids die het goed hadden geraden dus waren er veel prijswinnaars van de leeuwenhandschoenen.

Voetbal leeuwen

Het was tijd om de pyjama’s aan te doen en te gaan tandenpoetsen en lekker naar bed te gaan. Uiteraard dacht niet iedereen daarzo over dus bleef het best nog wel even wat onrustig maar uiteindelijk sliep denk ik wel iedereen rond een uurtje of half een.

Rond een uurtje of half 8 de volgende morgen begonnen de eerst weer wakker te worden. Ze stonden meteen aan en er werd weer volop gespeeld 🙂

Vervolgens hebben we nog lekker met ze alle gegeten en was het tijd om de spullen op te ruimen en de zaal weer terug te brengen in de originele staat. Nog even tijd om wat te chillen voordat ze opgehaald werden door hun ouders.

De dames lieten nog even zien wat ze in huis hadden met hun turn skills 😉

Het was wederom een geslaagde jeugddag! Volgens ons heeft iedereen het onwijs naar ze zin gehad. Dan rest ons niks anders dan iedereen een fijne zomervakantie toe te wensen. Neem je batje mee naar de camping of waar dan ook om te blijven oefenen en tot na de zomer!

We hebben nog veel meer foto’s en filmpjes die je hieronder kan bekijken.

Bekijk hier alle foto’s van de jeugddag 2024.
Bekijk hier de video’s van de jeugddag 2024.