Wat hebben we weer eens super leuk Halloween Blacklight Toernooi gehad. Het begon al een dag ervoor met opbouwen. Jeroen en Jeannette waren samen met de familie van der Neut (Lea, Bjorn, Ruben en Sara) druk bezig om alles er weer tip top uit te laten zien voor het toernooi. Dat wil zeggen blacklicht lampen ophangen, versiering aanbrengen, spelletje opzetten en alle tafels van fluoriserende tape voorzien.

’s Ochtends om 10uur nadat de klok een uur achteruit was gegaan begonnen de deelnemers (12 stuks in totaal) langzaam binnen te druppelen. Iedereen kreeg een lichtgevend polsbandje om en dat was wel zo verstandig want de kantine was geheel donker gemaakt op wat waxinelichtjes na. Rond kwart over 10 begon het toernooi en ging het blacklight licht aan in de zaal. Toen pas was zichtbaar hoe de tafeltenniszaal was omgebouwd.

De kinderen waren opgedeeld in twee niveau’s. Beide groepen deden een poultje van 6 echter de tweede groep deed ook nog wat andere spelletje tussendoor zoals: joelen, beerpong, bowlen en bidon gooien. Op de helft van het toernooi deden we even een korte pauze met limonade en verschillende Halloween snoepjes. Snel door met het toernooi!

Het was een spannende strijd wie er met de mooie lichtgevende prijzen aan de haal gingen. Uiteindelijk waren dit te prijswinnaars:

Bram, ons jongste lid, ontving de aanmoedingsprijs!

Bekijk hier alle foto’s van het Halloween Blacklight Toernooi.

Lea bedankt voor het organieren, Jeroen Borst en Jeannette bedankt voor de goede hulp! We kijken uit naar het volgende toernooi! Jullie ook?