Zondag 12 januari waren weer de beruchte clubkampioenschappen 2020. Om 11uur precies werd het startschot gegeven onder leiding van Michel en Jeroen en gingen de A- en B- poule van de senioren van start. Eerst werd een poule uitgespeeld van 4 a 5 personen daarna was het afvalsysteem van kracht.

In de A-poule stonden in de finale Dirk tegen Berry. Berry won de finale met 3-1 maar het scheelde niet veel of het was een 5 setter geweest. Berry is dus de nieuwe clubkampioen van 2020!

Om de 3de en 4de plek ging het tussen Arjen en Bjorn. In de poule hadden ze ook al tegen elkaar gespeeld en daar won Arjen heel eenvoudig van Bjorn. Echter nu de prijzen op het spel stonden was er meer weerstand van Bjorn en die won zowaar met 3-1 en pakte dus een 3de plek.

In de B-poule ging de finale tussen Mato en Peter waarbij Mato voor het eerst in zijn tafeltennis carrière zich clubkampioen mag noemen van de B-poule. Hij was zichtbaar trots op deze prestatie en terecht!

Voor de 3de plek werd niet meer gespeeld omdat Frank Vasquez op tijd naar huis moest. Daardoor kreeg Gediminas de 3de plek in zijn schoot geworpen maar niet minder verdiend.

Rond 15:00uur gingen de jeugdleden van start waarbij gespeeld werd in 2 poules. Twee jeugdleden (Erben en Rens) deden ook mee in de B-poule van de senioren dus die hoefde niet de voorrondes te spelen. Er waren zeer veel spannende potten waarbij er heel vaak een 5de game aan te pas moest komen om de winnaar te bepalen.

De finale ging tussen Erben en Rens waarbij het super spannend was tot zelfs in de 5de game. Erben dacht met een smash op 10-8 wel even de winst te pakken maar Rens blokte deze gewoon keihard terug. Op 10-9 was een mooie lange rally waarbij Erben toch in 5-en wist te winnen en zo jeugd clubkampioen 2020 is geworden.

Om de 3de en 4de plek waren Ruben en Puck aan het knokken. Veel mooie rally’s werden met een vuistje afgesloten. De punten gingen over en weer maar Ruben wist uit eindelijk met 3-1 te winnen en pakte zo een wel verdiende 3de plek net als zijn vader 🙂

Foto’s van de clubkampioenschappen zijn hier te vinden.