Op deze pagina vind u een overzicht van nuttige en interessante informatie over tafeltennisvereniging The Victory. Klik op een link om extra informatie te lezen over het betreffende onderwerp.

Algemene informatie

Wilt u meer informatie over algemene zaken?

Klik op deze link voor nadere informatie

Historie

Tafeltennisvereniging The Victory is opgericht in 1945 net na de oorlog.

Meer over de historie van The Victory is hier te lezen

Bestuur

Het bestuur van The Victory bestaat uit een voorzitter, een secretaris, een penningmeester, een wedstrijdsecretaris,  een jeugdvertegenwoordiger en een barverantwoordelijke. Samen met de verschillende commissieleden zorgen zij voor het goed reilen en zeilen van de vereniging.

Meer over het bestuur vind u hier

Commissies

Binnen de vereniging zijn er ook verschillende commissies die het bestuur ondersteunen zoals jeugd-, bar-, onderhouds-,  technische- en evenementen commissie.

Bekijk hier wie welke functie vervult binnen de vereniging

Lid worden

Wilt u lid worden van The Victory?

Lees hier meer over het lidmaatschap en meld u aan!

Opzeggen

Wilt u uw lidmaatschap van The Victory opzeggen?

Lees hier meer over hoe u het lidmaatschap kunt opzeggen

Openingstijden

Als vereniging willen we z’n groot mogelijk aanbod geven voor onze leden qua speel- en trainingstijden. Nagenoeg elke dag zijn er activiteiten.

Bekijk hier de openingstijden

Trainingstijden

We geven training aan zowel jeugd als senioren, zowel beginners als gevorderden. Ben je op zoek naar trainingsmogelijkheden?

Kijk hier voor de trainingsinformatie

Barrooster

Tijdens de training of competitie kunt u gebruik maken van onze grote bar. We hebben verschillende hapjes en drankjes op het menu staan. Uiteraard dient iemand achter de bar te staan om uw bestelling op te nemen. We verzorgen deze bezetting met onze eigen leden.

Bekijk hier het barrooster

Clubkleding

Als vereniging dien je volgens de reglementen tijdens de competitie in dezelfde clubkleding te spelen. De clubkleuren zijn geel en zwart. We hebben voor zowel de jeugd als senioren kleding die aangeschaft kan worden tegen een gunstige prijs.

Meer over onze clubkleding

Sponsoring

Een vereniging kan niet zonder sponsoring. We hebben verschillende sponsormogelijkheden binnen de vereniging zoals bord, website, t-shirt sponsoring.

Bekijk hier de sponsormogelijkheden

Donateurs

Draagt u The Victory een warm hart toe en wilt u onze vereniging voor een klein bedrag steunen?

Wordt donateur!