Het 2de senioren team van The Victory is kampioen geworden! Gefeliciteerd Freddy, Michel, Bart, Patrick en Bjorn. Twee seizoenen geleden hadden ze in de 2de klasse ook uitzicht op het kampioenschap waarbij ze tegen de concurrent in een uitwedstrijd 5 punten nodig hadden. Dat liep toen helaas niet zoals gehoopt en verloren we met 6-4. We hebben toen toch 1ste klasse aangevraagd en gelukkig gekregen. Deze keer liep het net even anders…..

In het begin van de competitie was het idee om te handhaven wederom het doel aangezien we het seizoen daarvoor 4de waren geworden. Echter begonnen we de eerste 4 wedstrijden met 6-4 winst en de 5de wedstrijd tegen De Victors zelfs met 8-2. Dus we stonden op de eerste plek maar alles zat nog redelijk dicht bij elkaar en zo was nog van alles mogelijk.

Toen begonnen de spelers in het team wat mankementen te vertonen. Michel was vanaf het begin van de competitie al uitgeschakeld en Freddy kreeg weer last van zijn rug wat uitstraalt naar zijn hamstring maar ook Bart kwam met de mededeling dat hij kinkhoest had! Patrick had ook al niet de beste rug dus dat werd nog even spannend. Maar gek genoeg bleven we maar winnen op 1 wedstrijd na 4-6 die we met 2 invallers (Milan en Marc) speelde.

De laatsts wedstrijd moesten we tegen onze tegenstander De Victors. Op papier hadden we genoeg aan 3 punten dat moest te doen zijn aangezien we vorige keer 8-2 van ze gewonnen hadden toch? Maar dat liep even anders want zo stonden Michel, Freddy en Patrick binnen no-time met 6-0 achter! Gelukkig haalde Michel daarna het eerste punt binnen en Freddy pakte het 2de punt maar daar bleef het dan ook bij.

Dus we waren gelijk geeindigd met 8-2 winst en 8-2 verlies dus moesten er games geteld worden. Op basis daarvan waren ze toch nog kampioen geworden 🙂

Team 2 kampioen 2024