Afgelopen donderdag 7 maart hield MJ Tafeltennis in opdracht van tafeltennisvereniging The Victory een succesvolle tafeltennis clinic. Tijdens de gymlessen kregen groep 3 tot en met 8 van basisschool De Terp deze clinic aangeboden.

Mark en Melanie (weekend daarvoor Nederlands Kampioen geworden in het dames dubbel) verzorgden de clinic. De kinderen genoten met volle teugen van het gevarieerde programma van pushpong, tafeltennis robot, air blower tot rond te tafel.

Na school werd er een instuif gehouden voor de enthousiaste kinderen die nog even wilden tafeltennissen. De kinderopvang en de naast gelegen basisschool De Hobbedob waren ook ge├»nformeerd over de instuif waardoor er z’n 50 kinderen aanwezig waren.

Al met al een groot succes waar hoogst waarschijnlijk een vervolg op komt bij een andere basisschool. Op deze manier proberen we de jeugd te enthousiasmeren over deze fantastisch leuke sport!

Van de clinic is een timelapse gemaakt welke te bekijken is op het youtube kanaal van The Victory: https://youtu.be/EnSYoPsCWdI