Nu het ’s avonds weer wat langer licht blijft zijn we weer begonnen met de buiten training. Helaas moesten we meteen de eerste keer afblazen vanwege het slechte weer. Maar afgelopen donderdag was het dan zover en het weer was ons goed gezind.

Deze keer niet op de parkeerplaats van The Victory maar op het schoolplein van De Terp. Strategisch gezien ook enorm handig omdat:
a) de meeste kinderen de school kennen
b) ze er zelf naar toe kunnen lopen
c) het heeft sport artikelen zoals: 2 buiten tafels, voetbalveld, basketbal korf, klimrek, etc.

We begonnen met een warming-up in de vorm van tikkertje. Dean was de tikker en was na een aantal volle sprints uitgeblust. Dus die moest even aan het zuurstof 😉

Daarna hadden we een hoepelspel waarbij het noodzakelijk was om goed samen te werken om te winnen. Zie hier een kleine impressie.

Het hoepelspel

Vervolgens hadden we de kids opgedeeld in verschillende groepen. Een groep ging voetballen de andere basketballen, tafeltennissen en tennissen. Bij het voetbal deden ook gewoon andere kinderen mee die of toevallig op het schoolplein waren of buiten aan het spelen waren van de opvang. Super gezellig!

Korte impressie van de buitentraining

Na afloop nog even afsluiten met tikkertje en toen zat de training er weer op. Zover we het hebben kunnen zien was iedereen blij dat we weer even wat gezellig met ze allen hebben kunnen doen. Op naar volgende week!

Check hier alle video’s: