Voor iedereen die niet bekend is met het spelen van toernooien buiten de club heeft dit toernooi misschien wat uitleg nodig. De meerkampen is een meerdaags landelijk georganiseerd toernooi waarbij je speelt tegen andere spelers met eenzelfde licentie. Bij de senioren gaan de licenties van A tm H, bij de jeugd van A tm C, waarbij A het hoogste niveau is.

In de eerste ronde speel je tegen spelers uit je eigen regio, dit is vaak gewoon bij een vereniging. De beste spelers van deze 1e ronde gaan door naar de volgende ronde waarin je het dan opneemt tegen de beste spelers van de andere regio’s. Voor de mindere spelers houdt het toernooi hier op. Zo gaan in iedere ronde de sterkste spelers door en vallen de mindere af. De uiteindelijke winnaar van de laatste (finale) ronde krijgt een licentie hoger en mag het jaar daarop dus in de hogere klasse meedoen.

1e ronde: 18-02-2024
2e ronde: 03-03-2024
Finale: 20-04-2024

In de NTTB-App kan je je licentie vinden of ga naar deze link en vul rechtsboven je bondsnummer of achternaam in.

Ik zit nog onvoldoende in deze senioren-toernooien om te begrijpen waarom dit zo specifiek voor C/E/G licenties is en niet voor alle licenties. Mijn vermoeden is dat men dit gedaan heeft om het aantal inschrijvingen een beetje te spreiden. Er zal vast op een later tijdstip ook een toernooi komen voor de andere licenties.

Lijkt het je leuk om een keer mee te doen schrijf je dan voor 6 februari hier zelf in.
Inschrijfkosten: €12,50

Voor meer informatie, vraag of mail naar Lea Kooij, leak@thevictory.nl.