Voor de 3de keer werd het gezellige vrienden toernooi georganiseerd. Bij dit toernooi speelt iemand van de vereniging samen met iemand die niet bij een tafeltennnisvereniging speelt. Met een mooi aantal duo’s, 15 stuks, gingen we van start met het toernooi. De teams werden verdeeld over 2 poules van 7 en 8. Elke wedstrijd bestond uit 3 wedstrijden namelijk victory speler tegen victory speler, niet victory tegen niet victory en als laatste het dubbel. Het was beste of 2 games dus het kon 2-0 of 1-1 worden.

Er werd lekker gespeeld en veel wedstrijden werden beslist in het dubbel. Ook heel veel wedstrijden bleven onbeslist met een eind uitslag van 3-3 🙂 Het niveau van de niet tafeltennissers was soms ook verassend goed. Van spelers die hun basis hebben gelegd met golf tot aan mensen die op hun werk tijdens de pause spelen. Leuk om te zien dat iedereen enthousiast aan het spelen was.

Na de poule fase gingen de nummers 1 van de ene poule nog tegen de nummer 1 van de andere poule. De nummer 2 tegen de andere nummer 2 etc. Zo konden we een exacte uitslag opmaken aan het einde van de leuke dag. De finale ging tussen Puck & Wouter tegen George & Gijs. Puck speelde in de enkel gelijk tegen Gijs en Wouter wist net aan met 2-0 te winnen van George. De dubbel moest dus met 2-0 gewonnen worden door George & Gijs. Echter ging het dubbel gelijk op en werd het 1-1 voor team Zunnies. Waardoor ze dus eindelijk de nummers 1 zijn geworden van het vrienden toernooi 2023.

Bekijk hier alle foto’s van het vrienden toernooi 2023