Je staat altijd versteld wat je kan bereiken in een dag. Zeker als er genoeg mensen zijn die een handje kunnen helpen. Gelukkig waren er genoeg vrijwilligers zodat de kluslijst snel afgewerkt kon worden. Zaterdag ochtend om 10uur begonnen we dan ook met de hoogste prio items op te pakken. Waaronder de tafeltennistafels controleren.

Onderleiding van de 2 kale klussers 🙂

De tafeltennistafels werden grondig onderhanden genomen. Wielen eruit, stof verwijderen, losse bouten vastzetten, netjes controleren etc. Ze zijn weer klaar voor het volgende seizoen. Ook de hekjes, banken en nog vele andere klusjes werd opgepakt door ons nieuwste lid op de woendag Roméo!

Ook in de kantine was er genoeg te doen zoals bijv het frituurvet vernieuwen, afzuigfilter schoonmaken, kasten opruimen, koelkast rubbers schoonmaken. Alles ziet er nu weer spik en span uit!

Zelfs de voorzitter moest aan de bak!

Paul had nog een extra kleine hulp meegebracht. Zo samen hebben ze de douche weer lekker opgefrist. Alle aanslag van de muur, douche koppen ontkalkt en de douche kranen gepoest. Top!

Rond de middag even lekker samen gegeten om daarna weer volle kracht verder te kunnen. Ook was er wat aflossing van mensen. George ging aan de slag met de telborden repareren en Jeroen B ging de losse douche vastzetten en de elektra na kijken.

Telborden reparatie door George

Klaas storte zich op wat verf klusjes. De gehele klusdag was onder begeleiding van Bill die op alle vragen antwoord wist zoals “waar zit het putje wat dicht moet”, “heb je ook duct tape”, “dit onderdeel waar moest dat precies bevestig worden”, etc etc. Super fijn Bill.

Na deze productieve dag zijn we klaar voor het volgende seizoen en ziet onder zaal er niet uit om door een ringetje te halen? Wie wil hier nou niet spelen?

Onze mooie zaal

Iedereen die mee heeft geholpen super bedankt! Voor de mensen die niet hebben geholpen ben je er bij de volgende klusdag? 😉

Check hier alle foto’s van de klusdag