Dit team is, zoals al in een voorgaande nieuwsbrief vermeld, een bijzonder team met maar liefst 8 spelers! Waarbij ook nog niemand ooit één competitie wedstrijd had gespeeld. Het ging tijdens de competitie met ups en down waarbij spannende potten zaten waarbij soms net wel of net niet gewonnen werd. Maar ook grote uitslagen met 5-0 overwinnen zaten erbij.

Nadat de laatste wedstrijd was gespeeld was nog niet bekend wie er kampioen zou gaan worden. Dit kwam omdat er nog 1 team bij zat VDO die nog 2 wedstirjden moest spelen op zaterdag en op zondag. Als VDO 2x met 5-0 zou winnen dan zou VDO kampioen zijn. De eerste wedstrijd op zaterdag wonnen ze met 5-0. Oei dus alles kwam neer op de aller laatste wedstrijd. Ze moesten spelen tegen Amsterdam 1 en de vorige keer dat ze tegen elkaar speelden werd het 4-1 voor VDO dus als dat weer zou gebeuren zou dat gunstig zijn voor The Victory. 

Zo gezegd zo gedaan want meteen de eerste wedstrijd werd gewonnen door Amsterdam 1 en zo was nog een team van The Victory kampioen! Dus alle spelers: Jayma, Mick, Reijn, Anson, Thomas, Sam, Marieke en Ralf gefeliciteerd! We gaan jullie nog even in het zonnetje zetten tijdens de jeugddag op zaterdag 15 juli.