Tafeltennis in het donker! Nou ja bijna dan op wat blacklight lampen na. De dag ervoor al wat TL-balken vervangen met blacklight lampen om even te kijken of het werkte. Nou en dat deed het! Gelukkig had niemand een witte onderbroek aan zullen we maar zeggen 😉

Met 14 deelnemers een mooi aantal om een poule van 7 te maken. Ja je leest het goed, iedereen werd gekoppeld aan iemand anders en er werd een soort van Davis cup gespeeld. De goede spelers tegen elkaar en de mindere tegen elkaar. Won je beide potten was je klaar, met een gelijke stand werd een beslissende dubbel game gespeeld.

Voordat we naar de wedstijden/uitslagen gaan toch nog even melden dat Yashmina zich helemaal had uitgeleefd en er fantastisch uitzag in haar spook t-shirt en smink 🙂

Nu op naar de winnaar’s van het toernooi. 4 teams met 4 gewonnen wedstrijden, dus dat was rekenen geblazen voor onze wedstrijdleider Lea. Nadat de kids nog even verstoppertje in het donker hadden gespeeld was de prijsuitreiking.

1ste Yashmina & Bjorn (prijs: Neon gele hoedjes)
2de Puck & Lieuwe (prijs: Neon gele zweetbandjes)
3de Ruben & Daniel (prijs: Neon gele bretels)

Zeker een toernooi om vaker te organiseren en dan hopen we natuurlijk de winnaars (met hun prijzen) ook weer terug te zien. Super bedankt iedereen!

Hier rest mij alleen nog de link naar de foto’s.