Ja het is weer die tijd van het jaar namelijk die van Sinterklaas en Piet. Ze brengen altijd lekkere pepernoten mee maar gooien ook de zaal op zijn kop! Alle tafels stonden weer in gekke opstellingen van een driehoek tot hoog-laag combinatie.

We begonnen traditie getrouw met het eten van pannenkoeken gemaakt door de ouders van Marieke, Bram en Jacob. Dank voor het bakken ze waren binnen een mum van tijd op!

Nadat iedereen was uitgegeten kon het toernooi beginnen. Iedereen kreeg een klein briefje mee met daarop in welke ronde ze op welke tafel moesten spelen. Elke ronde was 5min en je had elke keer een andere tegenstander voor je. Check de video voor een kleine impressie.

Na 5 ronde gespeeld te hebben hadden we pause en in de kantine stond voor iedereen een glas limonade en een beker vol met Pepernoten en snoepgoed.

Tijdens de pauze hebben we ook de winnaars van de Grote Clubactie bekend gemaakt. We hadden 3 prijzen weg te geven maar dit jaar ging het net even iets anders. Op de 3de plek waren namelijk 2 verkopers met precies even veel loten. We hadden dit jaar dus 4 winnaars en dat waren:

  • Youri 58 loten – Bioscoopbon 20euro
  • Jacob 53 loten – Bioscoopbon 15 euro
  • Noa en Mylie 46 loten – Bioscoopbon 10euro

We hebben dit jaar ook maar liefst 562 loten verkocht! Super bedankt alle loten verkopers en uiteraard alle loten kopers 😉

Na het snoepen gingen we weer verder met toernooi om de laatste 5 rondes te spelen. Toen iedereen was uitgespeeld ging iedereen naar huis met nog een kleine lekkernij namelijk een chocolade Sinterklaas. Wederom een geslaagd Pepernotentoerooi! Voor alle foto’s check het album Pepernotentoernooi 2022.