Zoals jullie wellicht weten doen we regelmatig in samenwerking met MJ Tafeltennis clinics verzorgen op basisscholen in Weesp. Zo zijn we al geweest bij De Terp, van der Muelen-Vastwijkschool, Brede School Kors Breijer, Jozefschool en Wisperweide. Aangezien er nu een geheel nieuwe woonwijk is ontstaan in Weesp was het ook tijd om daar eens het onwijs mooie tafeltennis te promoten.

Dinsdag 25 september was het zover en waren we rond 7:30 bij Bredeschool Weesperrijk om de gymzaal om te turnen naar een tafeltennis walhalla 🙂 De gymjuf Heleen stond ons al op te wachten en binnen het uur hadden we de zaal tip top in orde om de 7 klassen gedurende de hele dag te ontvangen.

We kregen de groep 3 tot en met groep 8 dus we pasten gedurende de dag de spelletjes aan aan het niveau van de groep. Bij elke groep was de vraag of ze het leuk vonden en of ze het wel vaker zouden willen doen gingen bijna altijd alle handen omhoog. Goed nieuws dus 🙂 Ze kregen van de juf aan het einde van de dag een mooie flyer van ons mee naar huis om aan hun ouders te laten zien.

Na afloop van de schooldag waren we nog een half uur open voor een instuif. Dus de kinderen die nog even wilden spelen konden dat doen. Zo kwamen er toch nog z’n 20 a 30 kids terug om nog even te komen tafeltennissen.

Het was weer een succes en de kids hebben genoten zover wij het hebben kunnen zien. Nu afwachten hoeveel er een proefles komen doen.