Afgelopen woensdag, 24 maart 2021, maakte Nel (de Weerd) mij attent op overlijdensadvertentie van Aart Veldhuizen in WeesperNieuws. Het deed me denken aan de tijd dat ik met Aart en Arie Brey in een team zat en dat Nel dan vaak ons reed naar uitwedstrijden. Het was altijd gezellig, de wedstrijden na afloop met een hapje en een drankje. We waren geen hoogvliegers echter Aart had toch een aardig spelletje.

Ik vond Aart een vriendelijk persoon. De laatste jaren kwam ik hem af en toe tegen in het centrum en dan maakten we een praatje over hoe het ging enzo.

In 1996 kwam ik bij het team van Arie en Aart en heb ik volgens gegevens toenmalig wedstrijdsecretaris Rob Klok tot en met voorjaar 2004 met hen competitie gespeeld. Volgens Nel verving ik haar in 1996 in het team. Nel en ik wensen de zus en de nicht en verdere familie van Aart sterkte bij het verlies.

George Hoogervorst mede namens Nel de Weerd