Instructies bardienst

  • LET OP !   Niet opkomen = BOETE van € 25,00 per team
  • Regel dus tijdig vervanging of ruil met een ander team
  • Haal de sleutels en de geldtas op bij het bekende sleuteladres
  • Wees alert op mystery guests. Verstrek alcoholhoudende drank alleen aan 18+ gasten
  • Vul de spoelbak alleen als het nodig is
  • Maak duidelijke bonnen met naam en datum en turf secuur
  • Draag de bardienst over vóór 24:00 uur
  • Sluit uiterlijk om 02:00 uur

Opruimen en afsluiten

  • Schakel de frituurpannen uit zodra ze niet meer nodig zijn (stekkers uit stopcontact)
  • Zorg ervoor dat de spelers de zaal netjes achter laten
  • Schakel de zaalverlichting uit zodra ze niet meer nodig zijn 
  • Ruim de kantine en de bar op
  • Neem de bar en de tafeltjes af met een vochtige doek
  • Doe lege bierflesjes in de juiste kratjes en zet de kratjes in de kast naast de ingang
  • Spoel de glazen en ruim ze op
  • Leeg de spoelbak
  • Vul de koelkasten bij zodat de volgende dag de dranken goed gekoeld zijn
  • Maak het tosti-apparaat, de magnetron en het koffie-apparaat schoon
  • Zorg ervoor dat er ca. € 50,00 wisselgeld in de geldtas zit
  • Tel het overige geld (de omzet)
  • Doe de omzet in een envelop en zet daarop je naam, het bedrag en de datum 
  • Plak de envelop dicht en doe hem in de geldtas
  • Doe niet betaalde bonnetjes ook in de geldtas
  • Whatsapp (of SMS) het omzetbedrag dat in de envelop zit naar de barcommissie
  • Meldt zo nodig in het bericht wat er op is of bijna op is
  • Schakel de geluidsinstallatie en alle verlichting uit
  • Sluit het rolluik van het raam met de knop links aan de binnenkant
  • Sluit de buitendeur goed met het cilinderslot en de beide pensloten
  • Sluit het rolluik van de deur met de sleutelbediening buiten links naast het rolluik
  • Sluit het hek goed af
  • Doe de sleutels in de geldtas
  • Lever de sleutels en de geldtas in bij het bekende sleuteladres

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.