Zondag 17 april reisden we af met 4 Victorianen richting de mooie zaal in Nieuwegein. Ruben, Tim en Puck speelden op tafel 10, 11 en 12 helaas speelden Dean geheel aan de andere kant van de zaal op tafel 3.

Ruben speelde in zijn poule mooie rally’s en wist meerdere keren een game binnen te halen. Tot aan de laatste wedstrijd bleef te teller op 0 staan. De laatste wedstrijd was een geduchte tegenstander maar Ruben wist gelukkig aan het langste eind te trekken en ging met een winstpartij naar huis.

Tim zat in een poule met sterke tegenstanders die met veel effect speelden. Dat was wel even wennen waardoor de eerst paar potten verloren gingen. De een na laatste wedstrijd ging onder luide aanmoediging naar Tim! Yes ook een pot te pakken!

Puck had in de voorgaande mini meerkampen nog geen partijtje weten te winnen. Ze zat er wel elke keer dicht tegen aan maar trok dan net aan het het kortste einde. Vandaag was ze in bloedvorm en luisterde goed naar de aanwijzingen van de coach. Dit resulteerde niet in 1 niet in 2 maar maar liefst in 3 winstpartijen! Een van de verliespartijen was zelfs in 5en en had ze die gewonnen dan was ze zelfs met een beker naar huis gegaan.

Dean was voor het eerst mee en zat ook in een sterke poule. Dames die behoorlijk goed contra wisten te spelen of jongens die de bal gewoon net even wat langer op tafel wisten te houden dan Dean. Wel had hij kansen en pakte ook een mooie game af door slim te spelen. Helaas schakelde de tegenstander en pakte als nog de winstpartij. Een mooie leerzame dag voor Dean die de smaak te pakken heeft gekregen.

Klik hier voor alle foto’s van de mini meerkampen in Nieuwegein