De nieuwe Trainingsdag XL en het Zomerkamp 2018

Beste tafeltennisser,

Voor 2018 staan er alweer mooie MJ-activiteiten op de tafeltennisagenda. In de zomer natuurlijk het jaarlijkse tafeltenniskamp waar veel kinderen het hele jaar naar uitkijken. Zoals velen al weten heeft MJ door omstandigheden er deze week voor moeten kiezen om in 2018 één zomerkamp te organiseren i.p.v. twee.

Afgelopen zomer hadden we een mooie groep van 50(!) deelnemers en in 2018 is de verwachting dat we zelfs over dit aantal heen gaan. Inmiddels zijn er al zo’n 25 inschrijvingen binnen!

Nieuwe Trainingsdag XL op 15 april 2018
Ook in 2018 is er voor de tafeltennissende jeugd weer een Trainingsdag XL. Op zondag 15 april komt de beste verdediger van Nederland naar Hoofddorp toe om een ochtend en middag training te geven. Zijn naam: Arnoud Meijer. Arnoud zal met minimaal twee trainers van MJ Tafeltennis de dag verzorgen. Natuurlijk komt iedere deelnemer ook tegen Arnoud te spelen!

Ook bij deze Trainingsdag XL ontvangt iedere deelnemer bij aanvang van de acitiviteit een mooi MJ Tafeltenniscadeau zoals een shirt of bidon. Schrijf je in voor deze leuke dag.

Hoe leuk zijn de MJ Tafeltenniskampen?
Simpel! Beoordeel het zelf door het volgende filmpje te bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=tWs28rDRe7k

Voor wie:
Voor alle tafeltennissende jeugdleden die zin hebben in een sportief tafeltennisavontuur in hun zomervakantie, wordt dit kamp georganiseerd. Daarnaast moet je het leuk vinden om nieuwe vrienden te maken en deel te nemen aan andere (sportieve) activiteiten. Ook als je (nog) geen competitie speelt ben je van harte welkom!
Er wordt getraind in verschillende groepen die op niveau worden ingedeeld. Elk jaar loopt het niveau uiteen van starters t/m divisie spelers.
Ook gaan er zo’n 15 begeleiders mee. We hebben trainers, een activiteitencommissie en onze eigen keukenploeg! Oftewel; allemaal gezellige, sportieve, enthousiaste en ervaren begeleiders die er samen met jullie een geweldig kamp van gaan maken.

Locatie:
De tafeltennistrainingen vinden plaats in de mooie ruime tafeltennishal van tafeltennisvereniging Irene in Tilburg. De accommodatie waar we o.a. slapen en andere activiteiten organiseren is op landgoed Sparrenhof in Tilburg. Deze prachtige(!) accommodatie bestaat uit twee grote slaapzalen, een eetzaal/recreatiezaal, een keuken, een grote speeltuin, sportvelden en plekken om heerlijk te chillen met elkaar.

Wanneer:
MJ Zomerkamp 2018: 18 t/m 24 augustus.
De deelnemers arriveren op de eerste dag in de middag en is het vertrek op de laatste dag aan het einde van de ochtend.

Programma:
Het is een echt tafeltenniskamp. Er zal dus veel worden getafeltennist, maar daarnaast staan er nog allerlei andere fantastische activiteiten op het programma.
Overdag krijg je vier tot vijf uur tafeltennistraining van ervaren trainers. Daarnaast staat er nog een heleboel meer op het programma. Wat te denken van een stoere bootcamp, een peanutballtoernooi, een echte conditietest, een knotshockeytoernooi en nog véél meer! Vanzelfsprekend is er ook iedere dag tijd om te rusten en te chillen met elkaar.

Catering:
Tijdens het kamp is er de gehele week een keukenploeg aanwezig. Zij zorgen er voor dat er voor iedereen altijd voldoende is, en dat er ook gedacht wordt aan de vitamientjes. Ook trakteren zij op heerlijke tussendoortjes.

MJ cadeau:
Iedereen ontvangt een gaaf kampshirt! Daarnaast zou het zomaar kunnen dat de kinderen tijdens het kamp nog een extra verrassing te wachten staat!

Kosten:
MJ Zomerkamp 2018 in Tilburg: €275,-  (18 t/m 24 augustus).

Inschrijven:
De inschrijving is al geopend. Inschrijven doe je op: www.tafeltenniskampen.nl.
Er zijn nog vrije plekken en er is geen inschrijflimiet per vereniging.

Sluiting inschrijving
De inschrijving is gesloten wanneer het kamp vol zit. Deelname gebeurt op volgorde van ontvangst van de inschrijving. Kinderen die zich inschrijven wanneer het kamp al vol zit zullen op volgorde van aanmelding op de reservelijst terecht komen.

Heen en terugreis:
Je ouders/verzorgers zijn verantwoordelijk voor het vervoer op de dag van aankomst en vertrek. Je wordt geacht zelf een fiets mee te brengen om dagelijks heen en weer te kunnen rijden naar de trainingszaal. De afstand van de Sparrenhof naar de trainingszaal is +/- 25 minuten fietsen.

Meer informatie:
Ouders of deelnemers die vragen hebben over het kamp, kunnen contact opnemen met ondergetekende. Iedere deelnemer ontvangt na inschrijving een bevestiging van zijn/haar deelname en krijgt t.z.t. voor de start van de zomervakantie een mail met het programma, de deelnemerslijst en de paklijst.

Ook in de zomer van 2018 gaan we er weer een fantastisch kamp van maken!

Met sportieve groet,

Jeroen Kuijt
MJ Tafeltennis