The Victory informatie

Op deze pagina vind u een overzicht van alle informatie over The Victory tafeltennis uit Weesp. The Victory informatie pagina bestaat uit veel links naar andere pagina’s die weer extra informatie geven over het betreffende onderwerp. We hebben geprobeerd de meeste interessante en nuttige informatie te verzamelen en te groeperen.

Algemene informatie

Een klein stukje informatie over de algemene zaken die spelen bij tafeltennisvereniging The Victory.

Lees hier meer over de algemene zaken bij The Victory

Historie

Tafeltennisvereniging The Victory is opgericht in 1945 net na de oorlog.

Meer over de historie van The Victory kan u hier lezen

Bestuur

Het bestuur van de Victory bestaat altijd uit een voorzitter, secretaris, penningmeester, wedstrijdsecretaris en jeugdvertegenwoordiger. Ze zorgen voor het goed reilen en zeilen van de vereniging.

Meer over het bestuur vind u hier

Commissies

Binnen de vereniging zijn er ook verschillende commissies die het bestuur ondersteunen zoals jeugd-, bar-, onderhoud-,  technische- en evenementen commissie.

Bekijk hier wie welke functie vervult binnen de vereniging

Lid worden

Zoals elke vereniging kunnen we niet zonder leden. Deze leveren uiteindelijk de inkomsten op die het nodig heeft om de vereniging gezond te houden.

Wilt u lid worden? Ga dan naar deze pagina en meld u aan!

Opzeggen

Helaas gebeurt het ook dat leden opzeggen. Dit kan verschillende redenen hebben zoals verhuizen of toch dat de interesse verloren gaat voor de sport.

Bent u iemand die wilt opzeggen dan kan je dat op deze pagina regelen

Openingstijden

Als vereniging willen we z’n groot mogelijk aanbod geven voor onze leden qua speel- en trainingstijden. We zijn nagenoeg elke dag open.

Bekijk hier de openingstijden

Trainingstijden

We geven training aan zowel jeugd als senioren en voor verschillende niveau’s. Ben je opzoek naar tafeltennistrainings mogelijkheden?

Kijk hier voor de trainingsinformatie

Barrooster

Tijdens de training of competitie kunt u gebruik maken van onze grote bar. We hebben verschillende hapjes en drankjes op het menu staan. Uiteraard dient iemand achter de bar te staan om u bestelling op te nemen. We verzorgen deze bezetting met onze eigen leden.

Bekijk hier het barrooster

Clubkleding

Als vereniging dien je volgens de reglementen tijdens de competitie in dezelfde clubkleding te spelen. De clubkleuren zijn geel en zwart. We hebben voor zowel de jeugd als senioren kleding die aangeschaft kan worden tegen een gunstige prijs.

Meer over onze clubkleding

Sponsoring

Een vereniging kan niet zonder sponsoring of in de vorm van contributie of in de vorm van een donatie. We hebben verschillende sponsor mogelijkheden binnen de vereniging zoals bord, website, t-shirt sponsoring.

Interesse om te sporen bekijk hier de mogelijkheden

Donateurs

Draagt u The Victory tafeltennis een warm hart toe dan kunt u ook donateur worden van onze vereniging. Voor een klein bedrag steunt u onze club.

Wordt donateur!