Stremming Vechtbrug tot 30 oktober

Stremming Vechtbrug Weesp 9 september tot 30 oktober 2015,

andere route naar The Victory noodzakelijk.

In verband met de stremming van de Vechtbrug in Weesp kunt u niet op de normale manier bij TTV The Victory komen, de brug is afgesloten voor autoverkeer. Voor fietsers en wandelaars wordt een noodbrug in de Vecht gelegd. Wij raden u aan om naar Weesp te rijden (bij voorkeur via de A9), zodat u op de N236 richting Weesp gaat. U rijdt echter bij het kruispunt met de afslag Weesp – Centrum door richting Bussum. Na ca 3 km rijdt u over een brug de Vecht over en na ca 500 meter kunt u linksaf. (Bij “1” op de kaart) Dit is de ’s Gravelandse-weg, deze rijdt u door (ca 4 km) tot u bij het parkeer terrein aankomt van The Victory en Hockeyclub Weesp. (Rode stip op de kaart)

kaart-stremming-01

Een alternatief is te rijden zoals u gewend bent naar Weesp, en de auto te parkeren op “Achter ’t Vosje”. Deze is aan het eind van de Oudegracht in Weesp. (Groene stip op kaartje 2). Vanaf hier kunt u lopend naar The Victory (600 meter volgens de routeplanner) Volg de route zoals op het 2e kaartje vermeld staat. U kunt lopend via de noodbrug (tussen 2 en 3) de Vecht over.

 

kaart-stremming-02

Laatste alternatief is op de A1 niet afslag Weesp te nemen (3), maar Muiderberg (4), vanaf daar volgt u een smalle B weg langs de vecht, deze is echter in het begin zeer onoverzichtelijk ivm de bouw van het aquaduct ter plaatse. In Weesp komt u na het spoorviaduct uit bij de de splitising Lange Muiderweg / ’s Gravelandseweg.

 

Rob Klok

Wedstrijdsecretaris The Victory

Weesp

0294-419504

 

Translate »