Einde competitie en nieuwe jeugdagenda

Oproep

De tweede helft van het seizoen zit er bijna op. De competitie is afgelopen en het was een succes. Veel gezellige sportieve zaterdagen en maar liefst 2 teams kampioen. Wat wil je nog meer? Er staat nog wat op het programma voor december en januari. In deze brief hebben we alles op een rijtje gezet. We hopen het jaar op een prachtige wijze af te sluiten en het volgend jaar weer sportief te beginnen.

Eind van volgende week moeten de teams voor de Voorjaarscompetitie weer worden opgegeven. Graag horen we van u of er veranderingen zijn. Horen we verder niets, dan gaan we er van uit dat uw kind(eren) competitie blijven spelen. Als er kinderen zijn die ook graag competitie willen spelen, meld dit dan z.s.m. aan Arjen, Frank of Rolf (rolfdejong@thevictory.nl). Zodra de competitieindeling er is, krijgen alle teams weer een boekje.

We wensen iedereen hele fijne dagen, Het jeugdbestuur van The Victory

Agenda:

14 december 2013 Kromme Kerst Toernooi
Een gezellig en verrassend toernooitje voor al onze spelers, dus ook als je alleen maar komt trainen doe mee!
17/18 december 2013 Laatste training van het jaar
4 januari 2014 Jeugd Club Kampioenschappen
Alle spelers van onze jeugd strijden om de eerste plek in meerdere klassen, dus ook voor startende spelers! Start om 12.00 uur en de finales rond 5.00 uur.
13/14 januari 2014 Start trainingsgroepen
16 januari 2014 Start extra donderdagtraining
Wil jij echt beter worden en meer winnen in de competitie? Kom dan op de speciale extra donderdagtraining. Ook nu weer een keur aan lokale topspelers die de training verzorgen. Een MUST voor de hogere teams!
Van 18.15-19.30 uur.
1 februari 2014 Start competitie
Translate »