Het was even wat onduidelijkheid wanneer de jeugdmeerkampen gehouden zouden worden. Eerst was het idee om alles in Almere tegelijk te laten spelen maar met de Corona maatregelen was dat niet haalbaar. Dus gingen de jeugdleden verspreid door het land de uitdaging aan om naar de finale te komen van de jeugdmeerkampen.

Puck en Sara deden mee bij Shot Soest, Puck in een poule van 6 en Sara in een poule van 5. Sara was de jongste deelnemer, ze deed enorm haar best en had plezier in het spelen. Ze wist netjes een gamepje af te snoepen op haar eerste echte toernooi, heel knap! Puck had 2 dames in haar poule die echt een maatje te sterk waren. De andere potten won ze netjes en werd 3de in haar poule. Hiermee mag ze door naar de finale meerkampen in Panningen waar de top 12 van Nederland tegen elkaar gaat strijden!

Ruben moest spelen bij VTV nieuwegein en zat in een poule van 5. Ze hadden daar super luxe digitale telborden dus dat was wel even wennen voor de spelers 🙂 Maar toen ze het eenmaal doorhadden ging het prima. Ruben speelde goed en won 3 partijen. De laatste wedstrijd verloor hij net in 5en, een nette 2e plaats dus. Ook Ruben mag hiermee in het voorjaar afreizen naar Panningen voor de finale.

Al met al een zeer succesvolle dag met 2 Victorianen die komend voorjaar mogen gaan strijden in de finale meerkampen te Panningen. Ze behoren hiermee tot de 12 beste spelers van Nederland in hun leeftijdscategorie!

Hier de link naar de foto’s van de jeugd meerkampen