Home | Evenement | WUTTO HILVERSUM OPEN

WUTTO HILVERSUM OPEN

Aug
26

Beste tafeltennisliefhebber.

Op zaterdag 26 augustus is het weer zover. In Hilversum wordt alweer het vierde Open Nederlands Kampioenschap van de WUTTO gehouden.

Het is een hardbattoernooi. De bats zijn in de zaal aanwezig. Tijdens onze toernooi speel je altijd veel partijen. We beginnen bijvoorbeeld altijd met grote poules.
De wedstrijden beginnen om 10.30 uur. Inspelen kan vanaf 9.00 uur.

Er wordt in zeker 2 en waarschijnlijk zelfs 3 sterkteklassen in het enkelspel gespeeld. En er is ook een dubbelspelklasse. Als er voldoende dubbels zijn, zijn er twee klassen.

In de Topklasse verdedigt meervoudig WUTTO-wereldkampioen CHRIS DORAN zijn titel. Bij de vrouwen doet kampioene RUBY TANGERMAN dat ook. En het leuke is dat ze samen in het dubbelspel uitkomen!

Er doen meer grote spelers mee zoals Marty Hendriksen, Reginald Kraaijenbrink en Ronald Vijverberg. En vanuit Zweden mogen we andermaal John Nilsson begroeten. Allemaal mogelijke finalekandidaten.

Maar er zijn dus ook prijzen te winnen in de lagere regionen.

Doe jij ook mee aan dit hele leuke toernooi in de prachtige tafeltennisarena van TTV Hilversum? Schrijf je dan zo snel mogelijk in! Een reply op deze mail is al voldoende. Geef wel door in welke klasse(n) je mee wilt doen.

We hopen je te zien op 26 augustus!!

Met sportieve groet,

Organisatiecomité

Jan-Willem – Merel – Mieke – Ted

PS. Wil je meer weten? Mail dan naar info@wutto.org of bel naar 06-83972967

Top