Home | Evenement | MJ Tafeltenniskamp

MJ Tafeltenniskamp

Aug
12

Beste tafeltennisser,

MJ Tafeltennis is alweer druk bezig met de tafeltenniskampen die in de zomer van 2018 tot uitvoering gaan komen. Afgelopen zomer hadden we een mooie groep van 50 kinderen en een fantastisch kamp met elkaar. In de zomer van 2018 zijn er zelfs twee kampen waar uit gekozen kan worden.

Hoe leuk zijn de MJ Tafeltenniskampen?
Simpel! Beoordeel het zelf door het volgende filmpje te bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=tWs28rDRe7k

Voor wie:
Voor alle tafeltennissende jeugdleden die zin hebben in een sportief tafeltennisavontuur in hun zomervakantie, wordt dit kamp georganiseerd. Daarnaast moet je het leuk vinden om nieuwe vrienden te maken en deel te nemen aan andere (sportieve) activiteiten. Ook als je (nog) geen competitie speelt ben je van harte welkom!
Er wordt getraind in verschillende groepen die op niveau worden ingedeeld. Elk jaar loopt het niveau uiteen van starters t/m divisie spelers.
Ook gaan er zo’n 15 begeleiders mee. We hebben trainers, een activiteitencommissie en onze eigen keukenploeg! Oftewel; allemaal gezellige, sportieve, enthousiaste en ervaren begeleiders die er samen met jullie een geweldig kamp van gaan maken.

Locatie:
De tafeltennistrainingen vinden plaats in de mooie ruime tafeltennishal van tafeltennisvereniging Irene in Tilburg. De accommodatie waar we o.a. slapen en andere activiteiten organiseren is op landgoed Sparrenhof in Tilburg (sparrenhoftilburg.nl). Deze prachtige(!) accommodatie bestaat uit twee grote slaapzalen, een eetzaal/recreatiezaal, een keuken, een grote speeltuin, sportvelden en plekken om heerlijk te chillen met elkaar.

Wanneer:
-MJ kamp 1: 13 t/m 18 augustus 2018
-MJ kamp 2: 18 t/m 24 augustus 2018 (één dag langer)
Bij beide weken arriveren de deelnemers op de eerste dag in de middag en is het vertrek op de laatste dag aan het einde van de ochtend.

Programma:
Het is een echt tafeltenniskamp. Er zal dus veel worden getafeltennist, maar daarnaast staan er nog allerlei andere fantastische activiteiten op het programma.
Overdag krijg je vier tot vijf uur tafeltennistraining van ervaren trainers. Daarnaast staat er nog een heleboel meer op het programma. Wat te denken van een stoere bootcamp, een peanutballtoernooi, een echte conditietest, een knotshockeytoernooi en nog véél meer! Vanzelfsprekend is er ook iedere dag tijd om te rusten en te chillen met elkaar.

Catering:
Tijdens het kamp is er de gehele week een keukenploeg aanwezig. Zij zorgen er voor dat er voor iedereen altijd voldoende is, en dat er ook gedacht wordt aan de vitamientjes. Ook trakteren zij op heerlijke tussendoortjes.

MJ cadeau:
Iedereen ontvangt een gaaf kampshirt! Daarnaast zou het zomaar eens kunnen dat de kinderen tijdens het kamp nog een extra verrassing te wachten staat!
Ook voor de verenigingen is er iets speciaals! Elke vereniging met totaal 5 of meer deelnemende jeugdleden aan de MJ kampen van 2018 maakt kans op een gratis MJ Gasttraining!

Kosten:
-MJ kamp 1 in Tilburg: €250,-  (13 t/m 18 augustus 2018)
-MJ kamp 2 in Tilburg: €275,-  (18 t/m 24 augustus 2018 (één dag langer))

Inschrijven:
De inschrijving voor beide kampen opent op 1 november 2017. Zet deze datum gelijk groot in je agenda. Inschrijven doe je op: tafeltenniskampen.nl.
Totaal zijn er 52 plekken per kamp en er is geen inschrijflimiet per vereniging.

Sluiting inschrijving
De inschrijving is gesloten wanneer beide kampen vol zitten (52 deelnemers per kamp). Deelname gebeurt op volgorde van ontvangst van de inschrijving. Kinderen die zich inschrijven wanneer het kamp al vol zit zullen op volgorde van aanmelding op de reservelijst terecht komen.

Heen en terugreis:
Je ouders/verzorgers zijn verantwoordelijk voor het vervoer op de dag van aankomst en vertrek. Je wordt geacht zelf een fiets mee te brengen om dagelijks heen en weer te kunnen rijden naar de trainingszaal. De afstand van de Sparrenhof naar de trainingszaal is +/- 25 minuten fietsen.

Meer informatie:
Ouders of deelnemers die vragen hebben over het kamp, kunnen contact opnemen met ondergetekende. Daarnaast zal MJ Tafeltennis kort voor de opening van de inschrijving nog een herinneringsmail sturen.
Iedere deelnemer ontvangt na inschrijving een bevestiging van zijn/haar deelname en krijgt t.z.t. voor de start van de zomervakantie een mail met het programma, de deelnemerslijst en de paklijst.

Ook in de zomer van 2018 gaan we er weer fantastische kampen van maken voor de kinderen!

Top