Een frisse start van een nieuw seizoen

Balletje en batje

Ook aan de ‘Mooiste zomer van de eeuw’ moet eens een einde komen. Uitgerust, bruingebrand en vol energie gaan we beginnen aan een nieuw tafeltennisseizoen. Deze week gaan de trainingen weer starten en over 4 weken beginnen we de competitie met maar liefst 5 jeugdteams. Zoals de meeste van jullie wel weten heeft Jeroen Heemskerk (de Grote Kale Leider) de jeugdwedstrijdleiding aan mij overgedragen (Rolf de Jong). Als jullie vragen/opmerkingen hebben, ik ben regelmatig op de club te vinden, je kan ook e-mailen naar: rolfj@thevictory.nl of bellen: 06-55822073. Ik wens iedereen een heel mooi tafeltennisseizoen! Niet vergeten: donderdag 29 augustus van 19.00 tot 21.00 uur staan we op de Vereningsmarkt van het Sluis & Bruggenfeest 2013!

Trainingsgroepen
Maandag 19 augustus starten we weer met de training. De maandagtraining zal dit seizoen door Frank worden gegeven. Rutger heeft het te druk met zijn opleiding. De dinsdagtraining voor startende spelers wordt door Arjen gedaan. We zijn nog bezig met een trainingsgroep op donderdag, maar daar horen jullie nog over. Nieuw dit jaar is het Persoonlijke Trainingsplan, we gaan van iedere speler bijhouden, hoe hij of zij traint en wat je kan doen om nog beter te worden. Hierover hoor je ook nog meer. De trainingsgroepen zijn voorlopig als volgt ingedeeld:

Maandag 1e groep van 18.15 tot 19.30 uur: Mengjie Grijpink, Ivar Trok, Mimmo van den Busken, Luke Visser, Martijn Laarhoven, Bianca Oostenrijk, David Batenburg, Wesley Tromp, Teun van der Wurff, Berno Dooper en Fernando Thielman

Maandag 2e groep van 19.30 tot 21.00 uur: Yuwei Grijpink, Marc van der Zwaan, Rik van der Wurff, Danny de Jong, Desley de Haan, Mark Herremans, Tim Bonovrié, Noeri Hentati, Niels van Eijden, Nick Balster en Eric de Boer

Dinsdag van 18.15 tot 19.30 uur: Alle startende en niet-competitiespelende leden

Competitie
Zoals gemeld starten we dit seizoen met maar liefst 5 teams. Dat is dus ‘volle bak’ op zaterdag. Voor team 1 en 3 hebben we een plek in een hogere klasse aangevraagd, maar helaas is dat verzoek niet ingewilligd. De reden hiervoor is dat de Hoofdklasse is komen te vervallen en er zodoende teams moesten worden ingepast in de 1e klasse. Hierdoor waren er helaas geen plaatsen vrij om teams hoger te laten spelen. We vinden dat heel jammer, maar er zit niets anders op om te laten zien dat jullie die hogere klasse verdienen, door kampioen te worden. Nieuw dit jaar is ons Welpenteam. We wensen al onze spelers heel veel plezier en succes in de competitie. Hieronder staan de teamindelingen. Er worden waarschijnlijk nog wat spelers toegevoegd de komende weken in de laatste 2 teams. Jullie krijgen binnenkort een boekje met alle informatie en er komt nog een persoonlijke uitleg voor de teams en jullie ouders. We staren de competitie met een uitronde op zaterdag 14 september.

Team 1 4e klasse: Yuwei Grijpink, Marc van der Zwaan en Rik van der Wurff
Team 2 4e klasse: Danny de Jong, Desley de Haan, Mark Herremans en Tim Bonovrié
Team 3 5e klasse: Noeri Hentati, Niels van Eijden, Nick Balster en Eric de Boer
Team 4 5e klasse: Mengjie Grijpink, Ivar Trok, Mimmo van den Busken, Luke Visser en Martijn Laarhoven
Team 5 Pupillen/welpenklasse: David Batenburg, Wesley Tromp, Teun van der Wurff en Berno Dooper

Op de site van de afdeling kan je de poules bekijken: http://holland-noord.nttb.nl/home/

Vereningsmarkt Sluis & Bruggenfeest 2013
Ook dit jaar staat The Victory weer op de Verenigingsmarkt op donderdag 29 augustus van 19.00 tot 21.00 uur. We willen graag dat jullie als ambassadeurs meehelpen onze club te promoten, dus trek je gele shirt aan en kom naar onze bekende plek bij de Kruidvat. Neem zoveel mogelijk vriendjes en vriendinnetjes mee om ze enthousiast te maken voor ‘De leukste club van Weesp en omstreken’!

Welpendag Holland Noord
Op zondag 1 september is er De Welpendag Holland Noord. De dag is voor spelers die geboren zijn na 31 december 2002. Je speelt tegen spelers van jouw sterkte, dus ook als je net begint is het al leuk om mee te doen. Geef je snel op bij Dennis Visser (dennisv@thevictory.nl) want op 28 augustus moet onze inschrijving binnen zijn en ik hoop dat er veel spelers van The Victory meedoen. De wedstrijden worden gehouden bij ttv AMVJ in Amstelveen.

P.s. Afgelopen zaterdag is er schoongemaakt bij de club. Andrick, Yuwei en Mengjie, bedankt voor jullie hulp!

De Jeugdcommissie