*helaas door te weinig aanmeldingen zijn we genoodzaakt het toernooi te annuleren helaas*

We waren even afwezig maar wegens succes in voorgaande jaren nu op herhaling. Het OTC-toernooi bij The Victory (Weesp) staat, bij degene die al eens hebben meegedaan, ‘te boek’ als een ware knaller!

Dit zowel tijdens de wedstrijden maar zeer zeker na afloop is het altijd supergezellig.

OTC TOernooi 26 mei 2024: The Victory, Weesp

Accommodatie: ‘s-Gravelandseweg 3A, 1381 HH Weesp. Tel: 0294-417637.

Het clubgebouw ligt langs de Vecht tussen de paarden manage en de hockeyverenging in. Bij de Hockeyverenging het parkeerterrein oprijden, het tafeltennis clubgebouw ligt benden aan het einde van het parkeerterrein. Let op: de Gienbrug naar de ’s-Gravelandseweg is een tijdelijke pontonburg maar daar kan je met de fiets, motor en personenauto gewoon en toegestaan overheen rijden.  

Inschrijven voor dit toernooi kan via het inschrijfformulier.

Aanmelden per e-mail kan ook, in dat geval s.v.p. de volgende informatie verstrekken: voornaam, achternaam, man/vrouw, geboortedatum, e-mailadres, bij welke vereniging je speelt, welke klasse (voor zover van toepassing) en welke rating (eveneens voor zover van toepassing). Zie voor jouw rating TT App of https://www.nttb-ranglijsten.nl/ranking.php, stuur deze info s.v.p. aan Michel Roosien michel.roosien@bnpparibas.com of bel naar 06-27086556. Let wel: aanmelden via het inschrijfformulier zou ons zeer helpen en geniet derhalve de voorkeur.

Aanvullende en/of secundaire informatie m.b.t. het toernooi:

Aanvang/Einde:
Zaal open: 09:30 uur
Start toernooi: 10:15 uur
Einde: circa 17:15 uur.

Deelname:
Deelname staat open voor alle tafeltennisveteranen, heren vanaf 40 jaar, dames vanaf 35 jaar. Je hoeft geen lid van OTC of NTTB te zijn.

Inschrijfgeld:
OTC leden:              € 4,00
Niet OTC leden:       € 5,50 (€ 1,50 wordt afgedragen aan OTC Nederland).
Te voldoen contant bij binnenkomst en als je het gepast kunt betalen is dat natuurlijk heel fijn.

Speelwijze:
Meerkampen, de poules worden ingedeeld naar sterkte.

Sluiting inschrijving:
Donderdag 23 mei of zoveel eerder als het toernooi is volgeboekt.

Eten & drinken:
Naast diverse soorten frisdrank en sportdrank schenken wij (verschillende soorten) bier en wijn. Qua eten moet je jezelf ‘behelpen’ met tosti’s, broodje hotdog of een kroket desgewenst op een broodje. En, uiteraard kunnen jullie na afloop rekenen op een ‘versnapering’ bij de ‘borrel’.

Wij kijken uit naar jullie komst, hebben er erg veel zin in en gaan proberen het ook deze keer en in elk opzicht te overtreffen……………..

Hartelijke groet, mede namens Wim, Michel en Patrick, Paul Veth

P.S.

Attendeer jouw beste tafeltennisvriend/vriendin (mits hij/zij in de OTC-leeftijdscategorie valt) op deze kans.