Zware kluif voor Frank om titel Open Weesper te verdedigen

Op zondag 6 november vindt in de zaal van The Victory de jaarlijkse Open Weesper plaats. Vorig jaar was Frank van der Wurff (The Victory) de sterkste nadat hij Quinten van Dissel (Huizen) in de finale versloeg. Beide heren zijn dit jaar weer van de partij tijdens de sterk bezette Open Weesper 2016.
Een compleet gevuld deelnemersveld van 48 deelnemers, waaronder zeven divisiespelers, strijden dit jaar om de titel. Frank van der Wurff is, dankzij zijn zege vorig jaar, als eerste geplaatst maar hij zal het zwaar krijgen. Als we kijken naar de NTTB ranglijst zijn er drie deelnemers met een hogere rating dan Frank (1830): Hans den Blanken (Hilversum – 1929), Quinten van Dissel (Huizen – 1855) & Rogier Wijker (Spirit – 1844). Voor Hans en Rogier is het hun eerste deelname aan de Open Weesper. Hans heeft zelfs al een aantal keren in de zaal getraind ter voorbereiding en Rogier is momenteel goed op dreef in de derde divisie. Quinten is een bekend gezicht tijdens de Open Weesper maar kon het toernooi tot op heden nog niet op zijn naam schrijven. Lukt het hem dit jaar?
Naast Frank heeft de organiserende vereniging nog een ijzer in het vuur, die ook bij Hilversum competitie speelt: Max Koopman. Max speelt derde divisie en laat zien dat hij voor niemand bang is. Zou hij voor een verrassing kunnen zorgen? Verder moet er rekening gehouden worden met Patrick Visser (Huizen) en Volendamverdediger John Bond (Victory ’55) en is de thuisclub benieuwd hoe eerste & tweede teamspelers Rutger Jakobi, Arjen de Groot en Dirk Wasser zich staande houden in dit veld. Kunnen zij hun thuisvoordeel uitbuiten?
Wil je zien wie zich dit jaar tot kampioen kroont, dan ben je van harte welkom in de zaal van The Victory in Weesp op de ’s Gravelandseweg 3A op zondag 6 november vanaf 12:00 uur!